Ελλάδα

Οι Έλληνες στο Αφγανιστάν και οι ανόητοι του Der Spiegel – ΒΙΝΤΕΟ

 Οι Γερμανοί δύσκολα μπορούν να αποβάλλουν τα “χούγια” τους. Η αίσθηση της ...αντερότητάς τους αν και ηττήθηκαν παταγωδώς και μεγαλοπρεπώς δυο φορές είναι κάτι που τους χαρακτηρίζει. Σε όλα τα επίπεδα.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

 Οι απαξιωτικές αναφορές του Der Spiegel που χαρακτήρισε την Ελλάδα , Αφγανιστάν τη Ευρώπης είναι μία ακόμη επιβεβαίωση .

Στο Αφγνιστάν μια χώρα που έζησε τη φρίκη μια πολεμικής ισοπέδωσης , υπάρχουν Έλληνες στρατιωτικοί που κάνουν αυτό που ουδείς στη Γερμανία θα μπορούσε να διαννοηθεί για τέτοιες περιπτώσεις: βοηθούν ανθρώπους να σταθούν στα πόδια τους και να αποκτήσουν ελπίδα για το αύριο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ONALERT.GR

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεκινά και πάλι σήμερα η δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη – Στο επίκεντρο οι υπερασπιστικοί ισχυρισμοί
Μετά την ολοκλήρωση των ισχυρισμών θα γνωστοποιηθεί η λίστα των μαρτύρων και θα ξεκινήσει η αποδεικτική διαδικασία με τις καταθέσεις των πρώτων μαρτύρων που είναι η οικογένεια του μηχανοδηγού
Δίκη για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη