Ελλάδα

Ολι Ρεν: είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε την Ελλάδα

Την ετοιμότητα της Ευρωζώνης να αναλάβει αποφασιστική και...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

συντονισμένη δράση για τη στήριξη της Ελλάδας επανέλαβε σήμερα ο Επίτροπος της ΕΕ αρμόδιος για τις οικονομικός και νομισματικές υποθέσεις Όλι Ρεν.

 

“Δεν έχουμε ξεφύγει από τον κίνδυνο όσον αφορά την Ελλάδα”, δήλωσε ο ευρωπαίος Επίτροπος, τονίζοντας πως χρειάζεται η υιοθέτηση μέτρων προκειμένου να αποφευχθεί στο μέλλον η εμφάνιση προβλημάτων αντίστοιχων με αυτών που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα.

 

Ίσως δεν στερείται σημασίας το γεγονός ότι η δήλωση γίνεται μια μέρα μετά το “τελεσίγραφο” του Γ.Παπανδρέου ότι η Ευρώπη έχει περιθώριο μιας εβδομάδας για να αποφασίσει, αλλά και την κατηγορηματική θέση της Γερμανίας ότι η Ελλάδα πρέπει να καταφύγει στο ΔΝΤ εάν χρειάζεται βοήθεια.

 

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Χαρδαλιάς: Κλιμακώνουμε άμεσα τις παρεμβάσεις μας απέναντι στον ιό του Δυτικού Νείλου – Η προστασία της δημόσιας υγείας δεν επιτρέπει εφησυχασμό
«Όταν μιλάμε για τη δημόσια υγεία, οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και διαρκώς σε εγρήγορση και να παρεμβαίνουμε άμεσα, όπου υπάρχει ανάγκη» δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής
Ιός του Δυτικού Νείλου