Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.

Ολοκληρώθηκε σήμερα, η συγχώνευση της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε.) με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., με απορρόφηση της πρώτης από την δεύτερη και καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.), αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., αποκτά πλέον τη δική της τεχνική βάση, μια εξέλιξη που σηματοδοτεί σημαντικές βελτιώσεις στην εικόνα του σιδηροδρόμου και περισσότερες, αναβαθμισμένες υπηρεσίες, τόσο στο επιβατικό όσο και στο εμπορευματικό της έργο. Επιπλέον, με συνολικό προσωπικό που ξεπερνά τους 1225 εργαζόμενους, η Εταιρεία καθίσταται ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας, στον ιδιωτικό τομέα.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. καλωσορίζει τους συναδέλφους της πρώην ΕΕΣΣΤΥ Α.Ε. και δεσμεύεται για μία νέα δυναμική και παραγωγική εποχή, με την συμμετοχή όλων, με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο περήφανος χορός των Ποντίων υπό σφοδρή βροχή στο Σύνταγμα - Κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης για την Γενοκτονία
Στην Πλατεία Συντάγματος πραγματοποιήθηκε η συγκινητική επίσημη αλλαγή της Προεδρικής Φρουράς στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, με Εύζωνους ντυμένους με τη φορεσιά του Πόντιου Αντάρτη
Εκδηλώσεις στο Σύνταγμα για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
5
Le Monde: Νέα γαλλική νομοθεσία «επιτρέπει» την επιστροφή θραυσμάτων του Παρθενώνα από το Λούβρο
Σε άρθρο της η δικηγόρος Κατερίνα Τιτή αναφέρει ότι «η Γαλλία θα μπορούσε να επιλέξει μία επιστροφή, εμπνεόμενη από τα παραδείγματα του Βατικανού, της Ιταλίας και του Πανεπιστήμιου της Χαϊδελβέργης»
Αγάλματα
«Φώναζα "πάρτε τα λεφτά και αφήστε μου τα χαρτιά"» λέει η αθλήτρια Ανδριάνα Φωτακοπούλου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Πάτρα
«Και ενώ πήγαινα προς τον καταυλισμό, σταματώ. Μπροστά μου βλέπω 50 – 60 Ρομά και λέω ‘ώπα, δεν θα σε βρούνε ποτέ εδώ’» περιγράφει η πρώην πρωταθλήτρια στίβου
Ανδριάνα Φωτακοπούλου
8