Ελλάδα

Ολονυκτία στη Βαρβάκειο για την Καθαρά Δευτέρα – Ουρές πολιτών για τα σαρακοστιανά

Το αδιαχώρητο επικρατεί στη Βαρβάκειο Αγορά που «παραδοσιακά» άνοιξε τις πύλες της στις 21.00 το βράδυ της Κυριακής (02/03/2025) για να υποδεχθεί τους καταναλωτές που θέλουν να ψωνίσουν σαρακοστιανά για το τραπέζι την Καθαρά Δευτέρα.

Όπως κάθε χρόνο, η ιχθυαγορά στη Βαρβακείο Αγορά θα πραγματοποιήσει ολονυχτία και θα εξυπηρετεί καταναλωτές μέχρι το μεσημέρι στην Καθαρά Δευτέρα.

Ήδη από τις 20.00 πολίτες είχαν αρχίσει να μαζεύονται στην είσοδο της ιχθυαγοράς επί της Αθηνάς, ενώ μετά τις 20.30 ξεκίνησε να σχηματίζεται μια ουρά περίπου 200 μέτρων.

Θαλασσινά, χαλβάδες, και κάθε λογής σαρακοστιανά εδέσματα είχαν «απλωθεί» στους πάγκους περιμένοντας τους πολίτες, οι οποίοι περίμεναν υπομονετικά στη σειρά τους, καθώς έμπαιναν κατά ομάδες στην Αγορά, ενώ άλλοι χειροκροτούσαν από ικανοποίηση.

Ακολούθησε ο γύρος της Αγοράς, με τους καταναλωτές να συγκρίνουν τιμές και να «ζυγίζουν» προσφορές, και τους περισσότερους να φεύγουν φορτωμένοι με σακούλες.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η αυταπάρνηση των γιατρών της Καρδίτσας που έσωσαν βρέφος 15 μηνών με τα εγκαύματα από καυτό λάδι
Τέσσερις γυναίκες γιατροί ανέλαβαν να διασωληνώσουν το βρέφος παίρνοντας μεγάλο ρίσκο - «Κάποιοι ήρθαν από το σπίτι τους για να βοηθήσουν», σχολιάζει ο Μιχάλης Γιαννάκος
Hospital Hallway with Doctors, Nurses and Specialists in Hospital. Female and Male Physicians, Surgeons, Healthcare Officials Walk Together in Corridor with Their Back to Camera