Ελλάδα

Ομάδα φοιτητών έφτασε έξω από το Μέγαρο Μαξίμου – Ένταση με την αστυνομία

Ομάδα περίπου 10 – 15 φοιτητών έφτασε μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, φωνάζοντας συνθήματα κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων. Δεν έλειψαν και οι σκηνές έντασης με τους άνδρες της ΕΛΑΣ.

Οι φοιτητές, μέσω του στενού του Προεδρικού Μεγάρου, βγήκαν στην Ηρώδου Αττικού και συγκεντρώθηκαν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.

Φώναξαν συνθήματα κατά των μη κρατικών πανεπιστημίων, ενώ επιχείρησαν να ανοίξουν και ένα πανό διαμαρτυρίας, προκαλώντας ένταση με τους αστυνομικούς που φρουρούν την πρωθυπουργική κατοικία.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ απώθησαν τους φοιτητές στο απέναντι πεζοδρόμιο και ύστερα από λίγο η ένταση αποκλιμακώθηκε με τους νεαρούς διαδηλωτές να αποχωρούν.

Η κυκλοφορία στην Ηρώδου Αττικού που είχε διακοπεί, διεξάγεται πάλι κανονικά.

MAXIMOU EUROKINISSI

MAXIMOU EUROKINISSI

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ του MEGA:

 

φωτογραφίες Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: 82χρονος δέχτηκε επίθεση από γιατρό «μποξέρ» – «Μου είπε ότι του χτύπησα το αμάξι και μου έδωσε 2 μπουνιές»
«Θέλω να τον ρωτήσω "γιατί με χτύπησες;" αν τον δω, μου προκαλεί αηδία, άνθρωπος είναι αυτός, είναι και γιατρός; Τρέμω», καταγγέλλει ο 82χρονος Αντώνης Διαμαντάκης
Ο 82ρονος
2
Σε δίκη οι 3 Τούρκοι μαφιόζοι για το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς εναντίον στελεχών της ΕΥΠ στη Θέρμη
Το επεισόδιο συνέβη στις 27 Μαΐου, κατά τη διάρκεια επιχείρησης στελεχών της ΕΥΠ σχετικά με το λεγόμενο τουρκικό οργανωμένο έγκλημα που δραστηριοποιείται στη χώρα μας
Το τζιπ στο οποίο επέβαιναν τα τρία μέλη της τουρκικής μαφίας