Ελλάδα

Ομόφωνα αθώος για βιασμό ο Κώστας Κωστόπουλος, πρώην σκηνοθέτης του «Σασμού» – Χειροκροτήματα από το ακροατήριο

Την ομόφωνη αθώωση του πρώην σκηνοθέτη του «Σασμού», Κώστα Κωστόπουλου, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών.

Ο πρώην σκηνοθέτης της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό ηθοποιού το καλοκαίρι του 2010.

Στο άκουσμα της απόφασης το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ συγγενής από την πλευρά της καταγγέλλουσας φώναξε «Αίσχος! Δε λυπάστε τα 14χρόνια!».

Την αθώωση του ηθοποιού είχε εισηγηθεί στην αγόρευση του και ο εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, Στέφανος Μπαξεβάνης.

«Δεν έχω βεβαιότητα εάν το έχει πράξει ή όχι. Δεν έχω κατασταλάξει. Δεν ήμουν και παρών. Έχω σοβαρές αμφιβολίες. Ένας αθώος που καταδικάζεται είναι υπόθεση όλων των έντιμων ανθρώπων. Θα προτείνω να οδηγηθείτε σε αθωωτική κρίση» είχε τονίσει ο εισαγγελέας και είχε προσθέσει πως «δεν αντέχουν στην κοινή λογική» τα όσα είχα καταθέσει η καταγγέλλουσα, τα οποία φαινόταν να μην είναι βιωματικά.

Από την πλευρά του, στην απολογία του, ο Κώστας Κωστόπουλος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε πως η καταγγέλλουσα λέει ψέματα. Για το επίμαχο βράδυ ανέφερε πως είχαν κάποιες ερωτικές περιπτύξεις, ωστόσο, όταν η καταγγέλλουσα του είπε να σταματήσει, εκείνος το έπραξε. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
148
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη