Ελλάδα

Ομόφωνα ένοχος ο κρεοπώλης για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου: Ατάραχος άκουσε την ετυμηγορία

Προκλήθηκε ξανά ένταση μεταξύ των οικογενειών θύματος και δράστη - Το Δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να συνεδριάσει σχετικά με τα ελαφρυντικά

Τίτλοι τέλους έπεσαν σήμερα (01.07.2025) στην πολύκροτη δίκη για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι με κατηγορούμενο τον κρεοπώλη.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αγρινίου αποφάσισε ομόφωνα την ενοχή του κρεοπώλη για τη στυγερή δολοφονία στο Μεσολόγγι. Αυτός ο άνθρωπος μάλιστα βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο κάδρο των υπόπτων.

Ο κατηγορούμενος άκουσε την απόφαση ατάραχος χωρίς καμία αντίδραση. Οι δικηγόροι υπεράσπισης προσπάθησαν να πείσουν για ελαφρυντικά, ωστόσο η Εισαγγελέας πρότεινε να μην αναγνωριστεί κανένα, λέγοντας ότι υπήρχαν καταγγελίες ότι κακοποιούσε σκυλιά, κάτι που επιβαρύνει τη θέση του.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης το χαρακτήρισαν πυροτέχνημα της υποστήριξης της κατηγορίας για να απωλεσθεί η περίπτωση ελαφρυντικών.

Το Δικαστήριο διέκοψε προκειμένου να συνεδριάσει για να αποφασίσει σχετικά με τα ελαφρυντικά.

Τότε προκλήθηκε και μια σχετική ένταση μεταξύ των συγγενών του κατηγορούμενου και του Μπάμπη, όταν μια συγγενής του κατηγορούμενου είπε ότι «ο δολοφόνος είναι έξω», κάτι που εξόργισε την μητέρα του θύματος, η οποία ζήτησε να κατονομαστεί.

Το ίδιο κλίμα επικράτησε χθες και κατά την αγόρευση των δικηγόρων υπεράσπισης καθώς η μητέρα του Μπάμπη εξερράγη όταν ειπώθηκε ότι η ίδια γνώριζε για το μοιραίο ραντεβού του γιου της και ήξερε που βρισκόταν.

Με αυτό ενδεχομένως η υπεράσπιση ήθελε να δείξει ότι υπήρχε κάποια έκνομη πράξη, καθώς στην αίθουσα είχε ακουστεί ότι ο Μπάμπης ασχολούνταν με την αναζήτηση αρχαίων.

Πηγή: aixmi-news.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γύριζαν ταινία πορνό στον Πλαταμώνα και συνέλαβαν τους 2 Αφρικανούς πρωταγωνιστές για πλανόδιους μικροπωλητές
Οι Αφρικανοί ηθοποιοί κρατούσαν στα χέρια τους κάποια αντικείμενα τα οποία του θεωρήθηκαν ως προϊόντα παράνομη πώλησης (χωρίς παραστατικά) κι έτσι συνελήφθησαν
Γύριζαν ταινία πορνό στην Μακεδονία και συνέλαβαν τους Αφρικανούς πρωταγωνιστές για μικροπωλητές
Η μητέρα του Βασίλη Καλογήρου αποχαιρετά την εισαγγελία - «Δούλεψα έχοντας 2 παιδιά και φεύγω έχοντας το ένα στο μνήμα»
«Πριν 40 χρόνια, έχοντας στα σπλάγχνα μου τον Βασίλη, δούλεψα μερόνυχτα με δύο παιδιά και αποχαιρετώ ντυμένη στα μαύρα, μετά από μία πολύ δύσκολη διετία (υπόθεση Τεμπών) έχοντας το ένα μου παιδί - θυσία», γράφει η Σοφία Καλογήρου
Ο Βασίλης Καλογήρου με τη μητέρα του 2