Ελλάδα

ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκε και ο «αρχηγός» του κυκλώματος – «Παραδέχομαι ό,τι έχω κάνει, με κατηγορείτε για πολλαπλάσια»

Ο φερόμενος ως αρχηγός παραδέχθηκε μέρος των κατηγοριών τονίζοντας ωστόσο πως στο κατηγορητήριο υπάρχουν πράξεις τις οποίες δεν έχει κάνει

Στις 10 έφτασαν σήμερα (27.10.2025) οι προφυλακίσεις για την υπόθεση των παράνομων επιδοτήσεων από τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Νωρίς το πρωί της Δευτέρας κρίθηκε προφυλακιστέος και ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος.

Μόλις χθες, η σύζυγός του, η οποία επίσης κατηγορείται για την εμπλοκή της στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, τέθηκε σε κατ’ οίκον περιορισμό με το γνωστό «βραχιολάκι».

Ο κατηγορούμενος, ο φερόμενος ως αρχηγός του κυκλώματος, βρέθηκε σήμερα ενώπιον του Ευρωπαίου ανακριτή και φέρεται να παραδέχτηκε ένα μέρος του βαρύτατου κατηγορητηρίου που του αποδίδεται ενώ τόνισε ότι κατηγορείται για πολλά πράγματα που δεν έχει κάνει.

«Παραδέχομαι ό,τι έχω κάνει. Με κατηγορείτε όμως για πολλαπλάσια. Δεν είναι δίκαιο, όλα αυτά που έχουν γίνει από πολλούς να καλύπτονται πίσω από τη δική μου δίωξη. Η ατομική ευθύνη του καθενός που έπαιρνε χρήματα στο λογαριασμό του δεν γίνεται να βαφτίζεται εγκληματική οργάνωση. Η πρώην σύζυγός μου δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό», φέρεται να ισχυρίστηκε ο κατηγορούμενος.

Μέχρι στιγμής, μετά τις απολογίες τους, 10 κατηγορούμενοι έχουν πάρει το δρόμο για τις φυλακές για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σοκαριστικές μαρτυρίες για την 40χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στο Κορωπί - «Την έριξε στο δρόμο και πέρασε από πάνω την με το αμάξι»
Η οικογένειά της 40χρονης δεν γνώριζε ότι ο σύζυγός της την ξυλοφόρτωνε - «Δεν είχε εύκολα παιδικά χρόνια, έφυγε για να γλιτώσει από τον πατέρα της που την κλείδωνε στα δωμάτια» λέει συνάδελφός της
Η οικογένεια στο Κορωπί
Η διαδρομή των 22χρονων πριν τη διπλή δολοφονία στη Φοινικούντα - «Άκουσα τον συνεργό να μιλάει στο τηλέφωνο» λέει μάρτυρας
Την ώρα που οι 22χρονοι δράστες πετάνε ο ένας το μπαλάκι τω ευθυνών στον άλλο, μία αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει και επιβεβαιώνει τον εκτελεστή ότι ο συνεργός μιλούσε στο τηλέφωνο, πράγμα που αυτός αρνείται
Φοινικούντα