Ελλάδα

Όχι των εμπόρων στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή

Για πειράματα και προεκλογικά παιχνίδια κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ καταγγέλλοντας τη στάση της υπουργού Ανάπτυξης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

που αναφέρθηκε σε ενδεχόμενο λειτουργίας των καταστημάτων της Αθήνας και τις Κυριακές.

“Είναι μία προοπτική στην οποία αντιτίθεται το σύνολο του εμπορικού κόσμου της χώρας” αναφέρει ο κ. Κορκίδης θυμίζοντας πως και το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε αντιταχθεί πέρυσι στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές

“Η θέση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου είναι σαφής: το πλαίσιο λειτουργία της αγοράς είναι αδιαπραγμάτευτο. Το παράδοξο είναι ότι ενώ συμφωνεί μαζί μας και το Συμβούλιο της Επικρατείας, που δεν επέτρεψε πέρυσι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές, το Υπουργείο Ανάπτυξης δείχνει με κάθε ευκαιρία να επιμένει σε μία «χαμένη υπόθεση»”, τονίζει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΕΕ.

Για μια ακόμη φορά οι έμποροι εμμέσως πλην σαφώς θέτουν το θέμα της εύρυθμης λειτουργίας του κέντρου που μαστίζεται από επεισόδια κ.α. και καυτηριάζουν τι “timing” σε μια περίοδο αμέσως πριν τη διάλυση της Βουλής για την προκήρυξη των εκλογών.

Διαβάστε επίσης:
Ανοιχτά καταστήματα και τις Κυριακές λόγω κρίσης;

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Marfin: «Ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί σε πορεία, για αυτό τράβηξα τις φωτογραφίες» λέει ο δημοσιογράφος που «έπιασε» τους «5»
«Σκέφτηκα ότι το υλικό που κατέγραφα θα μπορούσε να αποδειχθεί χρήσιμο, ήταν ζήτημα καθήκοντος να βοηθήσουμε και αυτός ήταν ο δικός μου τρόπος» λέει στο newsit.gr ο Ηλίας Προβόπουλος
Φωτογραφία αρχείου από τον εμπρησμό της Marfin