Ελλάδα

Παλαιό Φάληρο: 16χρονος αυτοπυροβολήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Σοκ στο Παλαιό Φάληρο με έναν 16χρονο να καλεί στο 112 γύρω στις 2 το μεσημέρι και να ενημερώνει πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του και στη συνέχεια να κλείνει το τηλέφωνο.

Στην οδό Πέλοπος στο Παλαιό Φάληρο έσπευσαν άμεσα η αστυνομία, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ και αφού κατάφεραν και μπήκαν στο σπίτι είδαν τον νεαρό και διαπίστωσαν πως φέρει τραύματα από πυροβόλο όπλο.

Τον 16χρονο παρέλαβε το ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός όπου σύμφωνα με πληροφορίες νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες το όπλο, το οποίο είναι 9αρι, ανήκει νομίμως στον πατέρα του.

Ο νεαρός φέρεται να είχε κλειδώσει το σπίτι και είχε σαφή πρόθεση να αυτοκτονήσει και μετά την κλήση από το 112 τον καλούσε πίσω το 100 αλλά αυτός δεν απαντούσε.

 

Μαρίνος Αλειφέρης – Αναστασία Σταματοπούλου

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τρία τα θανατηφόρα χτυπήματα που δέχτηκε ο 20χρονος στην Καλαμαριά - «Του επιτέθηκαν και αμύνθηκε» λέει ο θείος του 23χρονου
«Υπήρχε δόλος» λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του 23χρονου που ομολόγησε, ποινική δίωξη και στους 2 φίλους του νεκρού 20χρονου - «Το μαχαίρι δεν ήταν δικό του» λέει ο θείος του 23χρονου
Καλαμαριά
8
Θύμα κακοποίησης «σπάει» τη σιωπή της: «Ο σύντροφός μου με κλείδωνε σε δωμάτιο και με χτύπαγε – Βασάνιζε ζώα μέχρι θανάτου»
Ο 28χρονος είχε κάψει το αυτοκίνητο των γονιών της 27χρονης, την χτυπούσε με την πρώτη αφορμή ενώ είχε σκοτώσει και ζώα, σύμφωνα με μαρτυρίες - «Εκτεθειμένη και απροστάτευτη» δηλώνει η 27χρονη
iStock