Ελλάδα

Παναγιώτης Τζένος: Το τελευταίο «αντίο» στον δημοσιογράφο – Παρών στην κηδεία και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες αποχαιρέτησαν τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Τζένο, στην κηδεία του που έγινε στην Πάτρα το μεσημέρι της Τρίτης (10.01.2023).

Υπενθυμίζεται πως ο Παναγιώτης Τζένος πέθανε ξαφνικά ενώ βρισκόταν στην Πάτρα, και τελετή της κηδείας έγινε στον Άγιο Ανδρέα. Η ταφή θα γίνει στη γεννέτειρά του, στην Κέρτεζη Καλαβρύτων.

Η οικογένεια του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε την επιθυμία αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων.

Όπως μεταδίδει το thebest.gr, στην κηδεία βρίσκεται πλήθος πολιτικών, παραγόντων, δικηγόρων. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, η υφυπουργός Σοφία Ζαχαράκη, ο Αλέξης Κούγιας, ο Υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, ο γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης, ο βουλευτής Ιάσονας Φωτήλας, ο βουλευτής της Α΄Πειραιώς Γιάννης Μελας, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Το χώρο έχουν κατακλύσει στεφάνια. Μεταξύ των όσουν έχουν στείλει είναι και ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Κωνσταντίνος Καραμανλής, ο ο Πρόεδρος και το ΔΣ του ΟΣΦΠ.

tzenos kideia tzenos kideia tzenos kideia tzenos kideia tzenos kideia tzenos kideia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΥΔΑΠ: «Ο αγωγός της Αίγινας δεν εμπίπτει στην ευθύνη μας – Άμεση λύση με τη συνδρομή της εταιρείας»
Η ΕΥΔΑΠ τονίζει ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Αίγινας προχωρά εναλλακτική λύση υδροδότησης του νησιού, με στόχο την όσο το δυνατόν ταχύτερη και ασφαλή πρόσβαση των κατοίκων σε πόσιμο νερό
ΕΥΔΑΠ
Προσποιήθηκε τον υπάλληλο εταιρείας ηλεκτρισμού και «μπούκαρε» σε σπίτι: Καρέ – καρέ η στιγμή που αρπάζει σακούλα γεμάτη με μετρητά και τιμαλφή
Οι δράστες παριστάνουν ακόμη και τους γιατρούς, ζητώντας χρήματα για δήθεν έκτακτη ανάγκη και ζητούν και τους κωδικούς τραπεζικών καρτών, υποδυόμενοι ακόμη και τους λογιστές
Ληστεία
Δήμαρχος ρωσικής πόλης πίσω από εμπρηστική επίθεση στα Χανιά – Η εντολή για «μπουρλότο» στο πλαίσιο εκβιασμού και το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ.
Η επίθεση έγινε σε κατοικημένη και τουριστική περιοχή και σύμφωνα με την Αστυνομία, έβαλε σε κίνδυνο περιοίκους και διερχόμενους
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ