Ελλάδα

Παναθηναϊκή απεργία στις 17 Ιανουαρίου προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθήνας

Η απεργία θα γίνει με την κάλυψη της ΓΣΕΕ ενώ προγραμματίζονται και σειρά δράσεων για το πρώτο 10ημερο του νέου χρόνου.

Σε 24ωρη παναθηναϊκή απεργία, με την κάλυψη της ΓΣΕΕ προχωρεί στις 17 Ιανουαρίου το Εργατικό Κέντρο Αθήνας. Παράλληλα το ΕΚΑ προγραμματίζει για το πρώτο 10ήμερο του νέου χρόνου σειρά δράσεων ώστε “να μαζικοποιήσει την εργατική κινητοποίηση”, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Οι κινητοποιήσεις γίνονται σε ένδειξη συμπαράστασης και αλληλεγγύης στους εργαζομένους του Alter, της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος, της “Ελευθεροτυπίας”, της Γερολυμάτος Comestigs, της Χαλυβουργίας, του Notos Gallery και του Alex Pak.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα