Ελλάδα

Παραλίγο τραγωδία στον Άγιο Στέφανο: Συγκρούστηκε τρένο με αυτοκίνητο – 1 τραυματίας

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα (04.03.2018) στον Άγιο Στέφανο. Ένα τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα ο οδηγός του ΙΧ να τραυματιστεί.

Ειδικότερα, η σύγκρουση  στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στον Άγιο Στέφανο. Όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής (04.03.2018), λίγο μετά τις 11:30. Η Πυροσβεστική έλαβε την κλήση για τη σύγκρουση στις 11:58.

Ειδοποιήθηκε πως ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε εγκλωβιστεί μέσα στο ΙΧ του.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση. Στο σημείο έφτασαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και αμέσως ρίχθηκαν στη μάχη για τον απεγκλωβισμό του τραυματία.

Τα κατάφεραν λίγη ώρα αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που τραυματίστηκε βαριά είναι ηλικίας 55 με 60 ετών.

Για να τον απεγκλωβίσουν, οι Πυροσβέστες αναγκάστηκαν να κόψουν τις λαμαρίνες του αυτοκινήτου!

Το tweet της Πυροσβεστικής

Πως συγκρούστηκαν ΙΧ και τρένο

Αν και ακόμη είναι νωρίς, υπάρχει ήδη μια πρώτη εκτίμηση για το πως σημειώθηκε το ατύχημα στον Άγιο Στέφανο.

Στο σημείο της σύγκρουσης, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου, υπάρχουν μπάρες. Όλα δείχνουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε. Όλα αυτά, πάντως, είναι σε επίπεδο εκτιμήσεων.

Εκείνη την ώρα, το τρένο μόλις είχε ξεκινήσει από το σταθμό του Αγίου Στεφάνου με προορισμό το Λιανοκλάδι.

Το ευτυχές είναι πως η αμαξοστοιχία δεν είχε προλάβει να αναπτύξει ταχύτητα τη στιγμή που συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο.

Δείτε εικόνες από το σημείο

STEFANOS STEFANOS STEFANOS

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Φωτογραφίες και βίντεο από www.edionysos.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Eγκληματικές οργανώσεις διακινούσαν ναρκωτικά μέσα σε γήπεδα της Θεσσαλονίκης – Οι κωδικές λέξεις και οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί
24 συλλήψεις - Με σκοπό τα μέλη της οργάνωσης να κινούνται «ελεύθερα», είχαν ενοικιάσει το κυλικείο εντός του γηπέδου της ομάδας τους
Ναρκωτικά λεφτά και όπλα
Η κατάθεση της Σοφίας Παυλίδου για τον ξυλοδαρμό της από τον Μάνο Παπαγιάννη: «Έσπασε την πόρτα και με έπιασε από τον λαιμό»
"Η Κόνι Μεταξά μου έλεγε «κάνε κάτι για αυτό» έντρομη, «γιατί φοβάμαι ότι θα με σαπίσει και εμένα στο ξύλο. Κάνε μήνυση για να μπει αυτόφωρο»" είπε στην κατάθεσή της
Η Μαρία Παυλίδου
«Άφαντη» η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά – Κανένα ενδιαφέρον και καμία συγγνώμη στον 71χρονο που δάγκωσε ο σκύλος της
Έχουν συμπληρωθεί 48 ώρες από τη στιγμή της επίθεσης στη Βουλιαγμένη και η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά με τη στάση της μόνο μετανιωμένη δεν δείχνει
Από την επίθεση στον 71χρονο 4
Αμφιλοχία: Ο 67χρονος είχε χτυπήσει τον 95χρονο πατέρα του το Πάσχα καταγγέλλει συγγενής της οικογένειας – «Είχε μώλωπες στο πρόσωπο»
Ο δράστης που ήταν πρώην αστυνομικός, είχε αποταχθεί από την ΕΛΑΣ πριν κάποια χρόνια, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε υπόθεση βιασμού
O 67χρονος πρώην αστυνομικός που ομολόγησε τη δολοφονία του 95χρονου πατέρα του 1