Ελλάδα

Παραμένει στο Δαφνί η 22χρονη που επιτέθηκε σε συμμαθητές της στη σχολή του ΟΑΕΔ

Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Δαφνί παραμένει η 22χρονη Μαρία, η οποία το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριες της στην επαγγελματική σχολή του ΟΑΕΔ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα θα την επισκεφθούν επιμελητές και ειδικοί ψυχίατροι προκειμένου να την εξετάσουν και να διαπιστώσουν την ψυχική της κατάσταση.

Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο στο σπίτι των γονιών της βρέθηκε κοινωνική λειτουργός, η οποίο φέρεται να εξέτασε την οικογενειακή κατάσταση και το κλίμα που επικρατεί εκεί όπου διέμενε η Μαρία. Παράλληλα, παρείχε υποστήριξη στους γονείς της, ούτως ώστε όταν η Μαρία γυρίσει στο σπίτι της να μπορούν να την στηρίξουν.

“Η ψυχική της υγεία όπως είναι λογικό δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Είναι άγνωστο μέχρι πότε θα μείνει στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Οι γιατροί που θα την παρακολουθήσουν θα κάνουν όλες τις απαραίτητες διαπιστώσεις και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την Μαρία”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο Newsit η συνήγορος της 22χρονης, Γιάννα Παναγοπούλου.

“Το παιδί αυτό χρειάζεται την βοήθεια όλων να την στηρίξουν να σταθεί στα πόδια της μετά από αυτό που έγινε”, προσθέτει.

Σημειώνεται πως η 22χρονη μετά την επίθεση αφέθηκε ελεύθερη μέχρι τη δίκη της στις 8 Ιουνίου.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου
Συμβόλαιο θανάτου από τη Ζάκυνθο «βλέπουν» οι αρχές τη δολοφονία ισοβίτη στις φυλακές Δομοκού - Προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο αρχιφύλακας
Δεν είναι γνωστό για το αν πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι, ενώ δεν φαίνεται να επιβεβαιώνεται ότι το είχε το θύμα της υπόθεσης
Ο κατηγορούμενος αρχιφύλακας των φυλακών Δομοκού
Κωνσταντίνος Κυρανάκης για τις αλλαγές στα τρένα: Τα υλικά των καθισμάτων είναι πιο εύφλεκτα από ότι θα έπρεπε
«Ο ΟΣΕ αλλάζει στην πράξη», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, μιλώντας για τις κάμερες σε συρμούς και σήραγγες και τα καινούργια τρένα που θα παραλάβει η χώρα
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης