Ελλάδα

Παράνομη η απεργία των ναυτεργατών

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε από το πρωτοδικείο Πειραιά η 48ώρη απεργία που είχαν κηρύξει για την Τετάρτη και την Πέμπτη τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΟΝ.

Οι συνδικαλιστές των δύο ναυτεργατικών σωματείων που πρόσκεινται στο ΚΚΕ, πάντως, τονίζουν ότι δε θα καμφθούν από τη δικαστική απόφαση και το πρωί της Τετάρτης θα ξεκινήσουν την απεργία τους από τα πλοία στο λιμάνι του Πειραιά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Τουρκία έδωσε άδεια για Θεία Λειτουργία στην Παναγία Σουμελά της Τραπεζούντας στα «Εννιάμερα της Παναγίας»
Φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, η Θεία Λειτουργία στην ιστορική Μονή της Παναγίας Σουμελά δεν τελέστη ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις 15 Αυγούστου.
Παναγιά Σουμελά 4