Ελλάδα

Παράνομη κρίθηκε η 24ωρη απεργία των ναυτεργατικών σωματείων

Παράνομη κρίθηκε η αυριανή 24ωρη πανελλαδική απεργία των ναυτεργατικών σωματείων, σύμφωνα με σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Πειραιά.

Τα ναυτεργατικά σωματεία έχουν ανακοινώσει ότι ανεξάρτητα από τη δικαστική απόφαση η αυριανή 24ωρη κινητοποίηση θα γίνει κανονικά, ενώ θα υπάρξει περιφρούρηση της κινητοποίησης στο λιμάνι του Πειραιά.

Τα ναυτεργατικά σωματεία έχουν ανακοινώσει ότι η απεργία θα ξεκινήσει αύριο στις 00:01 τα ξημερώματα έως 24:00 τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας.

Η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού, η Πανελλήνια Ενωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», η Πανελλήνια Επαγγελματική Ένωση Μαγείρων, η Πανελλήνια Ένωση Πληρωμάτων Ρυμουλκών Ναυαγοσωστικών και η Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ έχουν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν απεργιακή προσυγκέντρωση στις 5.30 το πρωί στην πλατεία Καραΐσκάκη.

Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού έχει προαναγγείλει απεργιακή προσυγκέντρωση στις 10:30 το πρωί στα Χαυτεία.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δικηγόροι για την εκταφή του γιου του Πάνου Ρούτσι - «Δεν θα επιφέρει καθυστέρηση της δίκης για τα Τέμπη»
Η εκταφή του Ντένις Ρούτσι, «άπτεται του βασικού πυρήνα των διαχρονικών οικουμενικών, πανανθρώπινων, ηθικών αξιών», αναφέρει η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος
Συνεχίζει την απεργία πείνας ο Πάνος Ρούτσι, πατέρας του 22χρονου Ντένις, θύμα των Τεμπών 2
Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στην Πάτρα - Η επίθεση έξω από το ξενοδοχείο
Συγκλονίζουν οι εικόνες αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της 41χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε πριν 1 χρόνο στην Πάτρα - Σε λίγες μέρες ξεκινά η δίκη για την γυναικοκτονία
Πάτρα: Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς – Η επίθεση έξω από το ξενοδοχείο
5