Ελλάδα

Παρέλαση 25 Μαρτίου: Με το “Μακεδονία Ξακουστή” έφτασε η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού

Παίζοντας το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» έφτασε στο Σύνταγμα, για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Όλα είναι έτοιμα στο Σύνταγμα για τη στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου. Ήδη στη θέση της βρίσκεται η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, που έφτασε παίζοντας το “Μακεδονία Ξακουστή”, για το οποίο πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες μέρες.

Η μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού έφτασε στο Σύνταγμα περίπου στις 10:30 το πρωί. Ανέβηκε… ανάποδα την Αμαλίας και υπό τους ήχους του “Μακεδονία Ξακουστή” πήρε τη θέση της πίσω από την εξέδρα των επισήμων, μπροστά από το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΦΗ ΚΟΥΛΟΧΕΡΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Οι δύο ουσίες που του χορήγησαν και τα κρίσιμά λεπτά πριν και μετά την άφιξή του στην κλινική του Κολωνακίου
Πώς εξελίχθηκε η υπόθεση από την επικοινωνία και το ραντεβού υδροθεραπείας μέχρι την πίεση για την διαδικασία πλασμαφαίρεσης, τα τηλεφωνήματα σε αναισθησιολόγο και τα υπέρογκα ποσά που έβγαζαν οι γιατροί
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για τον θάνατό του
5