Ελλάδα

Παρέμβαση από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για τον διοικητή με τα πλαστά πτυχία

Προκαταρκτική εξέταση διέταξε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου με αφορμή τα δημοσιεύματα του Τύπου σχετικά με τα πλαστά πτυχία που φέρεται να είχε ο πρώην διοικητής του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Η κυρία Δημητρίου έδωσε παραγγελία στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά για τη διενέργεια της ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας θα ερευνηθεί η ενδεχόμενη τέλεση αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων.

Ο πρώην διοικητής του νοσοκομείου πάντως, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι αποχώρησε από τη θέση του λόγω συνταξιοδότησης.

Μετά από καταγγελίες οι τίτλοι σπουδών του πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νίκαιας μπήκαν, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στο μικροσκόπιο του ΣΕΕΔΔ (Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης) το πόρισμα του οποίου, όπως προβλέπει ο νόμος, διαβιβάζεται στον εισαγγελέα εφετών και από εκεί στον αρμόδιο εισαγγελέα πρωτοδικών για την περαιτέρω έρευνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τα αποκαλυπτικά μηνύματα του 63χρονου πριν πυροβολήσει τον κουμπάρο του στη Θεσσαλονίκη - «Ήθελε να με βγάλει από την μέση»
«Τον απείλησα ότι θα τον σπάσω στο ξύλο. Ήθελα να τον φοβερίσω να σταματήσει να ασχολείται με την γυναίκα μου», λέει ο φερόμενος ως δράστης που αναζητείται από τις αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας σε επεισόδιο με πυροβολισμούς στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης 1
Βίντεο ντοκουμέντο πριν από την επίθεση των κουκουλοφόρων στη Νομική Σχολή Αθηνών – Η ύποπτη μοτοσικλέτα και οι κινήσεις των δραστών
«Με χτύπησαν με τον πυροσβεστήρα στο πρόσωπο», λέει ο φοιτητής που τραυματίστηκε - Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι κουκουλοφόροι να ήταν και αυτοί φοιτητές της νομικής
Μοτοσικλέτα στον δρόμο 4