Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πασίγνωστη μουσική σκηνή δεν έκοβε αποδείξεις – Τα πάνω κάτω στις εμφανίσεις του Στέφανου Κορκολή!

Η πασίγνωστη μουσική σκηνή δεν έκοβε αποδείξεις – Τα πάνω κάτω στις εμφανίσεις του Στέφανου Κορκολή!

Η έφοδος των ελεγκτών έδειξε ότι η μουσική σκηνή δεν έκοβε αποδείξεις. Το λουκέτο μπήκε για 48 ώρες…

«Λουκέτο» 48 ωρών για μη έκδοση αποδείξεων επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στη μουσική σκηνή Half Note, όπου αυτές τις ημέρες εμφανίζεται ο γνωστός Έλληνας συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής.

Η έφοδος έδειξε ότι οι υπεύθυνοι δεν έκοβαν ως όφειλαν αποδείξεις και η μουσική σκηνή σφραγίστηκε.

Ακόμα οι υπεύθυνοι του Half Note δεν έχουν τοποθετηθεί. Να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Κορκολής ξεκίνησε να εμφανίζεται στις 23 Μαρτίου και επρόκειτο να συνεχίσει μέχρι τις 27 Μαρτίου.

Μετά το σφράγισμα της επιχείρησης παραμένει άγνωστο, αν οι εμφανίσεις του δημοφιλούς καλλιτέχνη θα συνεχιστούν μετά το 48ωρο λουκέτο.

Η επιχείρηση μάλιστα είχε προαναγγείλει τις εμφανίσεις του Στέφανου Κορκολή στην ιστοσελίδα της: “Μετά από τη μεγάλη ζήτηση των πρόσφατων συναυλιών του ο  Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στο Half Note Jazz Club! Γεμάτος ενέργεια και αστείρευτο πάθος, ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής μας ταξιδεύει για ακόμη μια φορά στο μουσικό του σύμπαν με δικά του έργα, από τις πρώτες μουσικές του συνθέσεις και τα ορχηστρικά του, υπέροχα τραγούδια που ο ίδιος μας έκανε να αγαπήσουμε ως ερμηνευτής αλλά και διασκευές “κλασσικών” ελληνικών και ξένων τραγουδιών που ο ίδιος έχει αγαπήσει σαν να είναι δικά του.

Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Σοφία Μανουσάκη. Αυτό που διαφοροποιεί σημαντικά αυτές τις νέες εμφανίσεις είναι η παρουσίαση νέων τραγουδιών του συνθέτη, ο οποίος έχει μοναδικά μελοποιήσει ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη.”

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις