Ελλάδα

Πάτρα – Διοικητής Παίδων: «Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα»

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση της Πάτρας, με το Νοσοκομείο Παίδων να διαψεύδει τις υπόνοιες που άφησε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη.

Πιο συγκεκριμένα, με επίσημη δήλωσή του, ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων, Εμμανουήλ Παπασάββας, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό χορήγησε κεταμίνη στην άτυχη Τζωρτζίνα, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η 33χρονη μητέρα της.

Μάλιστα, ο κ. Παπασάββας ξεκαθάρισε πως η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε στο άτυχο κορίτσι «ούτε αυτούσια, ούτε ως συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε την δήλωσή του

Η επίσημη αυτή τοποθέτηση ήρθε φυσικά διότι η Ρούλα Πισπιρίγκου -αρνούμενη ότι χορήγησε την κεταμίνη στην κόρη της- έριξε τις ευθύνες στους γιατρούς για την μοιραία δόση…

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία «Κεταμίνη», βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος».

«Βομβάρδισε την Ρούλα Πισπιρίγκου με ερωτήσεις η ανακρίτρια»

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας, 04.04.2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξήλθε του γραφείου της ανακρίτριας και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ λίγο πριν τις 21.00 έγινε γνωστό πως κρίθηκε προφυλακιστέα.

Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως η 33χρονη κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα, που σημαίνει πως για περίπου τέσσερις ώρες η ανακρίτρια την «βομβάρδιζε» με ερωτήσεις.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και το αφήγημα του «ιατρικού λάθους»

Όπως σας έχει ενημερώσει από νωρίς το newsit.gr, η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Click4more: Στο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο ίντερνετ – Έψαχνε «ουσίες που σκοτώνουν»!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα η κατηγορούμενη υποστηρίζει, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκλογές δικηγόρων: Νικητής ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος στην Αθήνα, ανανεώνουν θητείες Φινοκαλιώτης και Κλάππας σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά
Ο κύριος Κουτσόλαμπρος έχει συνδέσει το όνομά του με τα ασφαλιστικά ζητήματα των δικηγόρων, ενώ ο αντίπαλός του Δημήτρης Αναστασόπουλος εξειδικεύεται στο δίκαιο πληροφορικής και διαδικτύου - Τα μηνύματά τους μετά το αποτέλεσμα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΔΑΝΑΗ ΔΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ 13
Παντελής Παντελίδης: Εκδικάστηκαν οι αποζημιώσεις για το τροχαίο – 48.000 ευρώ σε Κυριάκου και Αρναούτη δίνει η οικογένεια του τραγουδιστή
Τα χρήματα στις δύο επιβάτιδες, σε πρώτη φάση θα δοθούν από την ασφαλιστική εταιρία, ενώ έπειτα η ασφαλιστική θα τα ζητήσει από την οικογένεια του τραγουδιστή
Παντελής Παντελίδης
Βίντεο ντοκουμέντα με τον 48χρονο που κυνήγαγε τρεις μαθήτριες στο Καματερό κρατώντας μαχαίρι
«Οι γνωστοί μου προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά μόλις είδαν το μαχαίρι φοβήθηκαν», λέει στο newsit.gr, φίλος των αγοριών που προσπάθησαν να αποτρέψουν τον 48χρονο στο Καματερό
Καματερό