Ελλάδα

Πάτρα: Μαχαίρωσαν και λήστεψαν 29χρονη Βραζιλιάνα – Στο νοσοκομείο το θύμα, συνελήφθη 30χρονη

Για την υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη άνδρας ο οποίος αναζητείται - Οι 2 φερόμενοι ως δράστες της αφαίρεσαν 1.500 ευρώ

Στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πάτρας μεταφέρθηκε εσπευσμένα μία 29χρονη από τη Βραζιλία που έπεσε θύμα ληστείας και δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι.

Το σοβαρό επεισόδιο έγινε στην οδό Νόρμαν στην Πάτρα. Μετά από έρευνα που έγινε από τις αρχές, φάνηκε πως η 29χρονη δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από μία 30χρονη, επίσης Βραζιλιάνα. Για την υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη άνδρας.

Πριν δεχθεί τις μαχαιριές, κυρίως στα χέρια, οι 2 κατηγορούμενοι φέρεται πως της έκλεψαν και 1.500 ευρώ, αναφέρει το tempo24news.gr.

Αφού το θύμα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, γιατροί και νοσηλευτές ενημέρωσαν την αστυνομία. Τότε οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 30χρονη ενώ ο άνδρας αναζητείται.

Και οι 2 κατηγορούνται για ληστεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γκρέτα Τούνμπεργκ: «Διαπράττεται μια γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας και διαδίδεται ζωντανά στα κινητά μας»
Η 22χρονη Σουηδή ακτιβίστρια, έχει ήδη μιλήσει για τη φρίκη που βίωσε ως αιχμάλωτη, κατήγγειλε τον πόλεμο στη Γάζα, και έκανε λόγο για γενοκτονία, ενώ σε δηλώσεις της ανέφερε ότι βασανίστηκε από ισραηλινούς
Η Σουηδή ακτιβίστρια Γκρέτα Τούνμπεργκ, η οποία συμμετείχε στην παγκόσμια νηοπομπή Sumud με σκοπό την παράδοση βοήθειας στη Γάζα και συνελήφθη από το Ισραήλ, αντιδρά καθώς διαβάζει δήλωση κατά την άφιξή της στο Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος της Αθήνας
Ανανεώθηκε πριν 4 ώρες
27