Ελλάδα

Παύλος Φύσσας: Καρέ – καρέ τα επεισόδια στα γραφεία της Χρυσής Αυγής!

Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε σαν σήμερα, Τετάρτη 18.09.2019, πριν έξι χρόνια και στο περιθώριο της πορείας στην μνήμη του, σημειώθηκαν επεισόδια.

Παύλος Φύσσας: Ένα όνομα που προκαλεί πόνο. Και σήμερα, Τετάρτη 18.09.2019, ανήμερα της πέμπτης επετείου της δολοφονίας του, αλλά και κάθε μέρα.

[read4more]

Ο μουσικός έπεσε νεκρός στα 34 του από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, με την δολοφονία του να ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Ανήμερα της “μαύρης” επετείου, έγινε όπως κάθε χρόνο πορεία στην μνήμη του, με την μητέρα του, Μάγδα Φύσσα, να συγκλονίζει για ακόμα μια φορά.

Με κεντρικό σύνθημα «ο Παύλος ζει τσακίστε τους ναζί» αντιφασιστικές συλλογικότητες, οργανώσεις της αριστεράς και συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου συγκεντρώθηκαν αρχικά στην λεωφόρο Παύλου Φύσσα (πρώην Παναγή Τσαλδάρη), μπροστά από το μνημείο του Παύλου Φύσσα και στην συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέχρι τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Στην κεφαλή της πορείας βρέθηκε η οικογένεια και οι φίλοι του Παύλου Φύσσα.

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν στο τέλος της πορείας, μπροστά από το δημοτικό θέατρο του Πειραιά, επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, όταν ομάδες αγνώστων πέταξαν πέτρες και φωτοβολίδες προς τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες απάντησαν με ρίψη χημικών. Παράλληλα σημειώθηκαν μικροφθορές σε λίγα καταστήματα επί της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Παύλος Φύσσας – Δείτε τις εικόνες από τα επεισόδια

epeisodia fyssas intime epeisodia fyssas intime epeisodia fyssas intime epeisodia fyssas intime epeisodia fyssas intime epeisodia fyssas intime epeisodia fyssas intime Παύλςο Φύσσας epeisodia fyssas intime

Φωτογραφίες: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πορείες μνήμης στο Σύνταγμα για τα 17 χρόνια από τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Κλείνουν οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο»
Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει από μαθητές και φοιτητές στις 12 το μεσημέρι ενώ η 2η στις 21:00 το βράδυ - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας
Αλέξης Γρηγορόπουλος
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Κατολισθήσεις στη Λ. Αθηνών στο ρεύμα προς Αθήνα - Κλειστές 2 λωρίδες στο ύψος του Χαϊδαρίου
Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ενώ αρμόδια συνεργεία σπεύδουν στο σημείο για να απομακρύνουν τα βράχια - Κλειστή και η ιρλανδική διάβαση στη Λ. Βραυρώνας στη Νέα Πέραμο
Βράχος
Καιρός σήμερα: Έντονα φαινόμενα από την κακοκαιρία Byron κυρίως σε Μακεδονία και Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι – Σταδιακή βελτίωση
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 14 με 16 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 17 με 18 και τοπικά τους 19 και στην Κρήτη, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.
καιρός