Ελλάδα

Πέφτουν οι βάσεις – 7 Ιουλίου οι βαθμολογίες

Στις 7 Ιουλίου πρόκειται να ανακοινωθούν οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών, αλλά τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι θα υπάρξει καθολική πτώση των βάσεων.

Η βαθμολόγηση συνεχίζεται από χθες κανονικά και με εντατικούς ρυθμούς. Σε πολλά μεγάλα κέντρα στην Αττική η βαθμολόγηση έχει ολοκληρωθεί.
Ήδη έχουν χαθεί δύο εβδομάδες όμως από τα μέχρι τώρα στοιχεία φαίνεται ότι ακόμη και σε σχολές υψηλής ζήτησης όπως οι ιατρικές ή οι πολυτεχνικές οι βάσεις έστω και οριακά θα πέσουν.
Μεγάλη αναμένεται να είναι η πτώση στις οικονομικές σχολές, ενώ ακόμη και οι σχολές της Αθήνας αναμένεται να πέσουν αν και όπως φαίνεται θα προτιμηθούν έναντι άλλων λόγω οικονομικής κρίσης.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αχαρνών: Συνελήφθη 16χρονος που οδηγούσε κλεμμένη μηχανή – Τραυματίστηκε αστυνομικός
Αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει και εκείνος πάτησε περισσότερο το γκάζι - Χτύπησε μηχανή αστυνομικού προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψη - Στο 401 ο τραυματίας
Μηχανές ΔΙΑΣ
Κακοκαιρία με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους χτυπά ξανά το απόγευμα: Πότε θα μας επιτρέψει ο καιρός να ψήσουμε
Διπλό το κύμα κακοκαιρίας που προκαλεί βροχές ανήμερα της Τσικνοπέμπτης - Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά και η πρόγνωση των επόμενων ημερών - Δείτε live την εξέλιξη των φαινομένων
Βροχή