Ελλάδα

Πειραιάς: «Γαλάζια Νύχτα» με ανοιχτά καταστήματα έως τα μεσάνυχτα την Παρασκευή 3 Ιουνίου

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου, από νωρίς το απόγευμα, οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου του Πειριαά θα «πλημμυρίσουν» μουσική, εκδηλώσεις και δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Την πρώτη «Γαλάζια Νύχτα» με ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα έως τα μεσάνυχτα, γιορτάζει την Παρασκευή 3 Ιουνίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πόλης για τις «Ημέρες Θάλασσας 2022».

Με ελκυστικές προσφορές και «γαλάζιες» τιμές, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12:00 το βράδυ, ενώ την ημέρα αυτή από νωρίς το απόγευμα οι δρόμοι του εμπορικού κέντρου θα «πλημμυρίσουν» μουσική, χορευτικά δρώμενα, εκδηλώσεις και δράσεις για μικρούς και μεγάλους που θα εξελίσσονται ταυτόχρονα σε δεκάδες σημεία του Πειραιά.

Η μασκότ του Ολυμπιακού θα μοιράζει συμβολικά δώρα και θα φωτογραφίζεται με τα παιδιά, ενώ στις 9:30 το βράδυ, μια μεγάλη συναυλία θα λάβει χώρα στο Πασαλιμάνι.

«Κοινός στόχος μας είναι να τονώσουμε την τοπική μας αγορά, να προβάλλουμε την πόλη μας και όλοι μαζί να διασκεδάσουμε και να τιμήσουμε την ιστορία, τον πολιτισμό και τις ομορφιές του Πειραιά, προσφέροντας μια μοναδική γιορτινή εμπειρία στους Πειραιώτες και επισκέπτες της πόλης», τονίζεται στην ανακοίνωση του ΕΣΠ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο νοσοκομείο 16χρονος μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ στο Ηράκλειο - Συνελήφθη ιδιοκτήτης περίπτερου
Στα πλαίσια σχολικής εκδρομής ο ανήλικος μαθητής προμηθεύτηκε από περίπτερο 1 μπουκάλι βότκα, το οποίο κατανάλωσε με αποτέλεσμα να μεθύσει, να χάσει τις αισθήσεις του και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο
Αλκοολούχα ποτά
Επιχείρηση του ελληνικού FBI στην Αττική αποκάλυψε κύκλωμα ναρκωτικών: 3 συλλήψεις για διακίνηση κοκαΐνης, κάνναβης και MDMA
Κατασχέθηκαν πάνω από 26,5 κιλά κοκαΐνης, περισσότερα από 8 κιλά κατεργασμένης κάνναβης, 454 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 24,6 γραμμάρια ροζ κοκαΐνης και πάνω από 4,5 κιλά MDMA
Τα κατασχεμένα ναρκωτικά
Καμπανάκι από τον ΕΟΠΥΥ: Νέα απάτη με μηνύματα για «επιστροφή χρημάτων» από τον οργανισμό
Ο σύνδεσμος αυτός οδηγεί σε κακόβουλες ιστοσελίδες, μέσω των οποίων οι επιτήδειοι προσπαθούν να  υποκλέψουν τραπεζικούς κωδικούς, προσωπικά στοιχεία και στοιχεία πρόσβασης στο e-banking
Πηγή φωτό: iStock