Ελλάδα

Πέραμα: Τραυματισμός σε ναυπηγείο! Τον χτύπησε αλυσίδα στο κεφάλι

Στο κεφάλι από αλυσίδα, τραυματίστηκε 37χρονος αλλοδαπός ναύτης, μέλος πληρώματος ανελκυσμένου σκάφους σε ναυπηγείο στο Πέραμα, κατά τη διάρκεια εργασιών.

Ο ναυτικός, υπήκοος Φιλιππίνων, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, προσπαθούσε να σηκώσει την άγκυρα του ανελκυσμένου σκάφους.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μετέφερε τον 27χρονο στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μήνυμα του 112 στην Αττική για την κακοκαιρία Erminio - «Περιορίστε τις μετακινήσεις από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα»
«Λόγω έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται στην Περιφέρεια Αττικής, περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες από το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»
Κακοκαιρία
Κακοκαιρία Erminio: Τηλεργασία και απαγόρευση delivery από τις 18:00 έως τις 22:00 – Τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Υποχρεωτική παύση delivery και τηλεργασία τα έκτακτα μέτρα που ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη τη χώρα
Βροχή στην Αθήνα