Ελλάδα

«Περιστατικά τέτοια συμβαίνουν, έτυχε να είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης και παραγίνεται θέμα», ξέσπασε η θεία του

«Έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο και όχι μόνο», δήλωσε ακόμα η γυναίκα για τον ηθοποιό

Ο Βασίλης Μπισμπίκης τα ξημερώματα του Σαββάτου (27.09.2025) έπεσε με το αγροτικό του αυτοκίνητο πάνω σε τρία αυτοκίνητα και μια γκαραζόπορτα στην Φιλοθέη και στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο, αλλά – όπως ισχυρίζεται – ενημέρωσε τις αρχές.

Τελικά, σε βάρος του γνωστού ηθοποιού ασκήθηκε δίωξη για πλημμέλημα ασκήθηκε για το τροχαίο που προκάλεσε, καθώς το πρωί της Δευτέρας πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων της Ευελπίδων. Την ίδια ημέρα, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε μία θεία του Βασίλη Μπισμπίκη και εξέφρασε τη δική της άποψη.

«Ανιψιός μου είναι. Πληροφορηθήκαμε τι συνέβη. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι περιστατικά τέτοια συμβαίνουν συχνά. Τώρα έτυχε να είναι ο Βασίλης και παραγίνεται θέμα. Άνθρωπος είναι κι αυτός, όπως είστε κι εσείς, όπως είναι και άλλοι νέοι», τόνισε αρχικά η γυναίκα που παραχώρησε τηλεφωνική συνέντευξη.

Παράλληλα η θεία του γνωστού καλλιτέχνη αναφέρθηκε και στον χαρακτήρα του, ενώ είπε και για ποιον λόγο γίνεται κατά τη δική της γνώμη τόσο μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη. 

«Ο Βασίλης είναι ένα πάρα πολύ καλό και ευαίσθητο παιδί», υπογράμμισε στη συνέχεια η θεία του γνωστού ηθοποιού μιλώντας στην εκπομπή του STAR.

«Έχει πάρει τόσο μεγάλη έκταση γιατί είναι δημόσιο πρόσωπο και όχι μόνο… Είναι κρίμα γιατί έχει κι αυτός ένα παιδί. Είναι ντροπή», δήλωσε ακόμα η θεία του Βασίλη Μπισμπίκη. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Εκσφενδονίστηκε προφυλακτήρας και σκότωσε την 72χρονη που περπατούσε στο Παγκράτι με την ΑμεΑ κόρη της
Κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως ο 84χρονος οδηγός είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε διερχόμενο αυτοκίνητο- Αναζητείται δομή για την 32χρονη ΑμεΑ κόρη της
Παγκράτι: Εκσφενδονίστηκε προφυλακτήρας και σκότωσε την 72χρονη που περπατούσε με την ΑμεΑ κόρη της
6
Βιβλική καταστροφή από τις πλημμύρες σε Ιόνιο και Ήπειρο – «Ποτάμια» οι δρόμοι, κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος
Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για τις πλημμύρες – Απεγκλωβίστηκαν μαθητές από το φροντιστήριο τους – Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης οι Δήμοι Ζαγορίου, Φιλιατών και Ζηρού
Κακοκαιρία: Βιβλική καταστροφή από τις πλημμύρες σε Ιόνιο και Ήπειρο – «Ποτάμια» οι δρόμοι, κατολισθήσεις και διακοπές ρεύματος
Ελλείψεις προσωπικού καταγγέλλουν οι γονείς για το σχολείο στον Πειραιά όπου πνίγηκε η 13χρονη - «Είναι στελεχωμένο» απαντά η Σοφία Ζαχαράκη
Η ανάρτηση και τα συλλυπητήρια της υπουργού Παιδείας, Σοφίας Ζαχαράκη - Παρά τον αγώνα που έδωσαν οι καθηγητές, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, η μαθήτρια δεν τα κατάφερε
To 2o ειδικό σχολείο στον Πειραιά 7