Ελλάδα

Περιστέρι: 27χρονος έβαλε με τη βία κοπέλα στο αμάξι του και προσπάθησε να την πνίξει

Στιγμές τρόμου έζησε μια 22χρονη στο Περιστέρι το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου στα χέρια ενός 27χρονου που λίγο έλειψε να την πνίξει μέσα στο αυτοκίνητό του.

Η κοπέλα από το Περιστέρι στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, καθώς έσπασε η αλυσίδα της τσάντας με την οποία προσπαθούσε να την πνίξει και κατάφερε να βγει από το αυτοκίνητο.

Η κοπέλα έχει καταθέσει μήνυση κατά του 27χρονου μετά τα όσα πέρασε. Η 22χρονη σύμφωνα με την κατάθεσή της άρχισε να μιλάει με τον συγκεκριμένο άνδρα από το περασμένο καλοκαίρι μέσω Instagram και πριν από δέκα ημέρες (20.10.2024) αποφάσισαν να βρεθούν από κοντά.

Μετά από κάποιες συναντήσεις, η συμπεριφορά του δεν άρεσε στην κοπέλα και αποφάσισε να σταματήσει να τον βλέπει. Ο ίδιος ωστόσο άρχισε να την παρακολουθεί και λίγο πριν τις 11 το βράδυ της 28ης Οκτωβρίου βγαίνοντας η κοπέλα από το σπίτι της τον είδε μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Τότε άρχισε να την ακολουθεί με το αυτοκίνητό του και μπαίνοντας ανάποδα σε έναν δρόμο την ανάγκασε να μπει μέσα, καθώς διαφορετικά, όπως είπε, θα της έκανε κακό.

Η 22χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο με τον άνδρα να βάζει μπροστά τη μηχανή και να αρχίζει να την βρίζει. Του ζητούσε επίμονα να σταματήσει, αλλά αυτός συνέχιζε.

Τότε εκείνη επιχείρησε, αν και το αυτοκίνητο κινούνταν, να ανοίξει την πόρτα και να βγει έξω. Δεν τα κατάφερε με την πόρτα του ΙΧ να είναι ανοιχτή, τα πόδια της έξω και τον 27χρονο να την έχει πιάσει και να την σφίγγει στο λαιμό.

Η κοπέλα φώναζε, αλλά ο άνδρας δεν πτοήθηκε παρόλο που ήταν σε κατοικημένη περιοχή και πέρασε την αλυσίδα της τσάντα της γύρω από το λαιμό της με στόχο να την πνίξει.

Η αλυσίδα της τσάντας, ωστόσο, έσπασε με την 22χρονη να ελευθερώνεται και να ζητά βοήθεια από τον κόσμο που είχε μαζευτεί κοντά βλέποντας ότι κάτι δεν πάει καλά. Κάποιοι, μάλιστα, από αυτούς πλησίασαν το αυτοκίνητο και έβγαλαν την κοπέλα έξω, ενώ κάλεσαν και την αστυνομία.

Κατά τη μεταφορά του στο τμήμα ο 27χρονος συνέχισε να της στέλνει απειλητικά μηνύματα και έτσι η 22χρονη κατέθεσε μήνυση.

O άνδρας τελικά συνελήφθη και κατασχέθηκε το κινητό μέσα από το οποίο έστελνε στην 22χρονη απειλητικά μηνύματα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αρχίζει σήμερα στη Λάρισα η δίκη για την εξαφάνιση των βίντεο της τραγωδίας των Τεμπών
Οι κατηγορίες αφορούν υπεξαγωγή εγγράφων και απείθεια, καθώς και ηθική αυτουργία με επίκεντρο τα χαμένα βίντεο που φέρονται να καταγράφουν διελεύσεις αμαξοστοιχιών πριν το δυστύχημα
Τέμπη 1
Ο Πάνος Ρούτσι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, λιποθύμησε στο Σύνταγμα – Πήρε εξιτήριο το πρωί της Τετάρτης
Το βράδυ της Τρίτης ενώ ήταν στο Σύνταγμα εμφάνισε τάσεις λιποθυμίας και γι’ αυτόν τον λόγο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο νοσοκομείο
Πάνος Ρούτσι
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
42
Πώς έγινε η διπλή δολοφονία στο κάμπινγκ στη Φοινικούντα - Η διαμονή σε Airbnb, η διαφυγή και η επικοινωνία με τρίτο πρόσωπο
Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι η υπόθεση, που έχει ήδη προκαλέσει σοκ σε όλη τη χώρα, ενδέχεται να «κρύβει» ακόμη αρκετές εκπλήξεις - Το χρονικό της διπλής δολοφονίας
68χρονος 3