Ελλάδα

Περιστέρι – Παίδων σε 11 λεπτά: Επιχείρηση σωτηρίας για ένα βρέφος από την ΕΛΑΣ

Επιχείρηση σωτηρίας για ένα βρέφος μόλις λίγων ημερών έστησαν οι άνδρες της ΕΛΑΣ φέρνοντας εις πέρας την αποστολή τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν μια μητέρα στο Περιστέρι κάλεσε στην ΕΛΑΣ για βοήθεια επειδή το βρέφος ήταν σε κατάσταση άπνοιας και έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Άμεσα στο σημείο έφτασε περιπολικό που παρέλαβε τη μητέρα και το βρέφος, ενώ μοτοσικλέτα της ΔΙΑΣ άνοιγε δρόμο φτάνοντας από το Περιστέρι στο Παίδων μέσα σε 11 λεπτά όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε στο facebook η Ελληνική Αστυνομία,.

Η αναρτηση της ΕΛΑΣ αναφέρει: «Κυριακή 24-25/07/2022.Πλήρωμα περιπολικού με κωδικό κλήσης Β7-4/Γ’ Αλλαγής απο κοινού με την ΔΙ.ΑΣ. 305-1 πραγματοποίησε από την περιοχή του Περιστερίου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μεταφορά βρέφους σε κατάσταση άπνοιας, μόλις 22 ημερών, μαζί με την μητέρα του στο Νοσοκομείο «Παίδων» .

Εν τέλει η άμεση επέμβαση των ιατρών και η ταχεία μετάβαση του βρέφους στο νοσοκομείο ήταν καθοριστική καθώς επανήλθαν οι αισθήσεις του!»

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο 54χρονος για τις δολοφονίες της μητέρας και της αδελφής του στου Ζωγράφου - «Πέθαναν από φυσικά αίτια», ισχυρίστηκε
Αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως έφυγαν από τη ζωή πριν από 3 μήνες και απλά τοποθέτησε τις σορούς στο συγκεκριμένο δωμάτιο για να κρύψει τον θάνατό τους
Διαμέρισμα
Fuel Pass και ψηφιακές απάτες: Γιατί τα παραπλανητικά SMS ήρθαν για να μείνουν – Οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται την επικαιρότητα
Πρόκειται για ένα διαρκές «παιχνίδι γάτας και ποντικιού», όπου κάθε τεχνολογικό φράγμα που υψώνεται, αργά ή γρήγορα δοκιμάζεται και παρακάμπτεται
Scam
Στη φυλακή ο Χρήστος Μαυρίκης για δωροδοκία δικαστή – Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια χωρίς αναστολή 
Τι κατέθεσε ο ανώτατος δικαστής και παραλήπτης της επιστολής Μαυρίκη - «Του εξήγησα ότι δεν παραλαμβάνω φακέλους και ότι πρέπει να απευθυνθεί στη γραμματεία. Τελικά ήρθε στο γραφείο και μου παρέδωσε τον φάκελο»
O Χρήστος Μαυρίκης 5
Άγιο Φως: Την Τετάρτη οι αποφάσεις για τη μεταφορά του στην Ελλάδα – Τα σενάρια που εξετάζονται
«Η Ελλάδα εκφράζει τη βαθιά της ανησυχία για το γεγονός ότι ο Λατίνος Πατριάρχης Ιεροσολύμων εμποδίστηκε χθες να εισέλθει στον Ναό του Παναγίου Τάφου στην Ιερουσαλήμ για να τελέσει την Καθολική Κυριακή των Βαΐων»
Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο 6