Ελλάδα

Περιστέρι: Στην Αθήνα ο νεαρός Πακιστανός – Επικοινώνησε με δικηγόρο – Θέμα ωρών η σύλληψή του

«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι. Ο 21χρονος σύντροφός της, ο οποίος θεωρείται Νο1 ύποπτος, φέρεται να βρίσκεται στην Αθήνα και να έχει ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο, γιατί θέλει να παραδοθεί. 

Από την ημέρα της δολοφονίας του 17χρονου κοριτσιού μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι, ο νεαρός σύντροφός της έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία τον θεώρησε “άτομο ενδιαφέροντος” και όσο περνούσαν οι μέρες και αποκαλύπτονταν, σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον της άτυχης Νικολέτας, η φύση της σχέσης τους, κύριο ύποπτο για το θάνατο του κοριτσιού. 

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες ότι η σύλληψή του είναι θέμα χρόνου. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες που μετέδωσε το MEGA, ο νεαρός βρίσκεται στην Αθήνα και κρύβεται, ενώ το περιβάλλον του έχει επικοινωνήσει ήδη με δικηγόρο για να τον αναλάβει. 

Άνθρωποι που είναι μαζί του και ξέρουν που βρίσκεται, περιγράφουν, σύμφωνα πάντα με το MEGA, τον νεαρό ως φοβισμένο και με πρόθεση να παραδοθεί, ίσως και να ομολογήσει την πράξη του. Ο δικηγόρος δεν έχει έρθει σε επαφή με τον ίδιο αλλά μόνο με ανθρώπους που είναι μαζί του. 

 

Νωρίτερα, μιλώντας στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος στο OPEN ο πρόεδρος της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είχε πει ότι είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί ο ύποπτος για τη δολοφονία στο Περιστέρι, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι είναι στην Ελλάδα.

Όπως είπε, η επιχείρηση που γίνεται για να βρεθεί και να μην φύγει, όπως θα ήθελε, από τη χώρα είναι γιγάντια.

 

Είχε καταθέσει υπέρ του

Στο μεταξύ, ένα άγνωστο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον νεαρό Πακιστανό και τη 17χρονη Νικολέτα έφερε στο φως το MEGA.

Τα Χριστούγεννα που πέρασαν είχε γίνει συμπλοκή έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μπουρνάζι, κατά την οποία είχε τραυματιστεί ο νεαρός άνδρας. Η 17χρονη Νικολέτα είχε καταθέσει τότε υπέρ του συντρόφου της στο Α.Τ. Περιστερίου.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς στην Αχαρνών – Τα δύο μαχαίρια που είχε ο 70χρονος στο αυτοκίνητό του
Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητο του 70χρονου εντοπίστηκαν δύο μαχαίρια, το ένα από αυτά που είχε συνολικό μήκος 20 εκατοστά, ενώ το δεύτερο βρέθηκε στο ντουλαπάκι του συνοδηγού
Πώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς στην Αχαρνών – Τα δύο μαχαίρια που είχε ο 70χρονος στο αυτοκίνητό του
Νέα έφοδος στις φυλακές Δομοκού από το ελληνικό FBI – Βρέθηκαν ξανά μαχαίρια και κινητά
Αν και η τελευταία έφοδος είχε γίνει μόλις πριν λίγα 24ωρα, οι κρατούμενοι πρόλαβαν να «εξοπλιστούν» με τα απαραίτητα - Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία του βαρυποινίτη
Νέα έφοδος στις φυλακές Δομοκού από το ελληνικό FBI – Βρέθηκαν ξανά μαχαίρια και κινητά
Ανανεώθηκε πριν 4 λεπτά
Η στιγμή που ο Μπραντ Πιτ επιβιβάζεται στο ιπτάμενο δελφίνι στην Ύδρα για τα γυρίσματα της ταινίας του
Μέσα στην ημέρα θα γυριστούν και άλλες σκηνές στο λιμάνι, μεταξύ των οποίων και μία συνάντηση του Μπραντ Πιτ με ψαράδες που ρίχνουν τα δίχτυα τους. Μετά την Ύδρα τα γυρίσματα θα συνεχιστούν και στη Νέα Μάκρη
Ο Μπραντ Πιτ στην Ύδρα
Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Αθηνών οπλοφορούσε σε δίκη: «Ηταν σε εμφανές σημείο στη μέση του», λένε οι δικαστές
Στην ανακοίνωσή της η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν κρύβει την ανησυχία της για το περιστατικό αφήνοντας πολλά ερωτηματικά για τις συνθήκες ασφαλείας στα δικαστήρια
Το Πρωτοδικείο Αθηνών
Τέμπη: Ευρωπαίοι μαθητές από 9 χώρες στο σημείο της τραγωδίας – Άφησαν αρκουδάκια και κρέμασαν μαύρους χαρταετούς
Κρέμασαν πανό με το μήνυμα «δικαίωση» σε κάθε γλώσσα - Το μεσημέρι η επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεστεί στο ίδιο σημείο παρουσία συγγενών, φίλων και συλλόγων
Τέμπη: Ευρωπαίοι μαθητές από 9 χώρες στο σημείο της τραγωδίας – Άφησαν αρκουδάκια και κρέμασαν μαύρους χαρταετούς