Ελλάδα

Πέθανε η σύζυγος του Γιάννη Αλαφούζου, Βίκυ Δούμα

Την είδηση του θανάτου της Βίκυς Δούμα έκανε γνωστή με ανακοίνωση η οικογένειά της - Τα ειλικρινή της συλλυπητήρια εξέφρασε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Έφυγε από τη ζωή η Βίκυ Δούμα, σύζυγος του επιχειρηματία και προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου.

Την είδηση του θανάτου της Βίκυς Δούμα έκανε γνωστή με ανακοίνωση η οικογένειά της. «Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετά τη Βίκυ Δούμα η οικογένεια της, η μητέρα της Μαρία, ο σύζυγος της Γιάννης Αλαφούζος, τα παιδιά της, Αριστείδης, Μαρία και Ελένη, τα έξι εγγόνια της και οι φίλοι της. Καλό ταξίδι Βίκυ».

Από τα φοιτητικά τους χρόνια η Βίκυ Δούμα ήταν συνοδοιπόρος στη ζωή του Γιάννη Αλαφούζου και είχε έντονη φιλανθρωπική και φιλοζωική δράση.  Επί χρόνια χάραξαν μια κοινή πορεία και δημιούργησαν μια μεγάλη οικογένεια, με τρία παιδιά τα οποία ευτύχησε να τα δει να μεγαλώνουν και να βαδίζουν στον δικό τους δρόμο.

Ανακοίνωση για τον θάνατο της Βίκυς Δούμα εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός… «Η διοίκηση, το ποδοσφαιρικό τμήμα και οι εργαζόμενοι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Ιωάννη Αλαφούζο για την απώλεια της πολυαγαπημένης συζύγου του, Βίκυς».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Επιμένει η κακοκαιρία με σφοδρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις - Θράκη, Μακεδονία και Δωδεκάνησα οι περιοχές που θα «χτυπηθούν»
Τα ανατολικά τμήματα της χώρας αναμένεται να «χτυπηθούν» από την κακοκαιρία που θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ, με τις σφοδρές βροχές να απομακρύνονται από την Αττική
βροχή
Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι σε πολλές περιοχές – Συνεχίζει σταθερά η πτώση της θερμοκρασίας
Τα φαινόμενα θα είναι ιδιαιτέρως έντονα στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα στην κεντρική Μακεδονία και τα βορειότερα νησιά των Κυκλάδων
καιρός
Οι περιοχές που θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες και πότε θα «ξεθυμάνουν» τα φαινόμενα
Μηνύματα του 112 «χτύπησαν» το βράδυ της Πέμπτης (2/10/25) σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σέρρες και Λήμνο - Η θερμοκρασία στη Βόρεια Ελλάδα δε θα ξεπεράσει τους 17 βαθμούς την Παρασκευή (3/10/25)
Βροχή στην Αθήνα
Κλειστή η κάθοδος της Κηφισίας λόγω πορείας για τη Γάζα – Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας
Σημαντικά προβλήματα στην κυκλοφορία προκάλεσε η αποψινή πορεία αλληλεγγύης για τη Γάζα, με την τροχαία να κλείνει τμήμα της Λεωφόρου Κηφισίας και το κέντρο της Αθήνας να «ασφυκτιά» από κίνηση
Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τη Γάζα, στη λεωφόρο Κηφισίας 3