Ελλάδα

Πέτρος Φιλιππίδης: «Καθαρή» η μαγνητική μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό

Σε σειρά εξετάσεων υποβάλλεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη τα ξημερώματα της Παρασκευής (01.07.2022).

Τα ξημερώματα, περίπου στις 04:00 ο Πέτρος Φιλιππίδης ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται καθώς είναι σε εξέλιξη η δίκη του, στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος δικάζεται για έναν βιασμό και δυο απόπειρες, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε «καθαρή».

Ωστόσο, ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλει να μείνει στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί αλλά, αντίθετα από τη γνώμη των συνηγόρων του που τον συμβουλεύουν να μείνει, θέλει να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις και χθες (30.06.2022) αλλά ζήτησε να υπογράψει ο ίδιος το εξιτήριο και με δική του ευθύνη να μη νοσηλευτεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τους αστυνομικούς μέσα σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Eντατικοί έλεγχοι στα αυτοκίνητα των κατοίκων
Μήνυμα ειρήνης από τους εκπροσώπους του καταυλισμού - Ανησυχία από τους Ρομά για τους ελέγχους μέσα στα σπίτια καθώς στον καταυλισμό υπάρχουν 500 παιδιά
Αστυνομικοί
Γρίφος με το καμένο αυτοκίνητο και την απανθρακωμένη σορό στη Βοιωτία - Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία
Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται το καμένο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα του οποίου βρέθηκε το πτώμα του άνδρα - Εξετάζεται η σύνδεση με τη δολοφονία του 42χρονου στην Αράχωβα
Το καμένο αυτοκίνητο στη Βοιωτία