Ελλάδα

Πικέρμι: Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες μετά από σφοδρή σύγκρουση

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στη λεωφόρο Μαραθώνος στο Πικέρμι.

Το τροχαίο σύμφωνα με το rpn έγινε στο ρεύμα από Πικέρμι προς Ραφήνα και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το ένα από τα δύο αυτοκινητα τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό αν έχει υπάρξει τραυματισμός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Μαρία Καρυστιανού αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για συμμετοχή σε νέο κόμμα: «Ανήκω στο 25% που θέλει κάτι άφθαρτο»
Η Μαρία Καρυστιανού είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω... «Εγώ έχω υποσχεθεί ότι ο αγώνας μου θα πάει μέχρι τέλους. Αυτό ορκίστηκα στο μνήμα της κόρης μου»
Η Μαρία Καρυστιανού