Ελλάδα

Πήραν την… καραβάνα οι αστυνομικοί λόγω κρίσης

Ο αστυνομικός επιλέγει τη... Λέσχη Αξιωματικών για τη σίτισή του. Δεν προλαβαίνουν να «ψήνουν» οι μάγειρες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, προκειμένου να ανταπεξέρθουν στην παρασκευή μερίδων φαγηγού που αντιστοιχούν στη ζήτηση των συναδέλφων τους.

Η οικονομική κρίση και οι απανωτές περικοπές μισθών κι επιδομάτων επηρέασαν το αστυνομικό προσωπικό, κάτι που αντικατοπτρίζεται από την κατακόρυφη αύξηση των αστυνομικών όλων των βαθμών και των ηλικιών που προσέρχονται στην λέσχη συνεστίασης στο δεύτερο όροφο του αστυνομικού μεγάρου. Οι περισσότεροι, αφού σιτιστούν εκεί, αγοράζουν τις μερίδες φαγητού που τους αντιστοιχούν για το βραδυνό, και επιπλέον μερίδες προκειμένου να τις πάνε στο σπίτι. Κάθε μεσημέρι πολλοί είναι οι αστυνομικοί που τους βλέπεις να φεύγουν από τη ΓΑΔΑ με σακούλες που περιέχουν μερίδες φαγητού.

Μέχρι το περασμένο Σεπτέμβριο και όλη την προηγούμενη χρονιά, ο μέσος όρος προσέλευσης οριζόταν από τη διάθεση περίπου 500 μερίδων φαγητού το μεσημέρι, ενώ πλέον, μέρα με τη μέρα τα ρεκόρ διαδέχονται το ένα το άλλο, καθώς ήδη σημειώθηκε υπερδιπλασιασμός προσέλευσης. Το τελευταίο ρεκόρ αριθμεί πάνω από 1.200 μερίδες. Ο αστυνομικός μετά την οικονομική εξαθλίωσή του, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, επέλεξε με 3 ευρώ να εξασφαλίζει την κάθε μερίδα φαγηγού, που είναι ποιοτικά ελεγμένο και με τη δυνατότητα χωρίς άλλη επιβάρυνση, αλλά με το ίδιο κουπόνι να έχει διαθέσιμο και βραδινό γεύμα.

Διαβάστε επίσης:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 25
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 11