Ελλάδα

Πίστωση γιοκ λένε οι φαρμακοποιοί – Νέος γολγοθάς των ασφαλισμένων

Ουρές ταλαιπωρίας στα ανοιχτά φαρμακεία. Μπαλάκι οι ασφαλισμένοι στον νέο πόλεμο μεταξύ κυβέρνησης και φαρμακοποιών οι οποίοι αναγκάζονται να πληρώνουν από την τσέπη τους τα φάρμακά τους.

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η 48ωρη απεργία των φαρμακοποιών, οι οποίοι αντιδρούν στην περαιτέρω μείωση του κέρδους τους, αναστέλλοντας παράλληλα την πίστωση σε ΟΛΑ τα ασφαλιστικά ταμεία.

Περισσεύει η οργή των ασφαλισμένων που λένε πως μια ζωή πληρώνουν κανονικά τις εισφορές και τώρα τους ζητάνε να πληρώνουν οι ίδιοι τα φάρμακά τους την ώρα που οι μισθοί και οι συντάξεις δε φτάνουν ούτε για το καθημερινό ψωμί.

Οπως δήλωσε στο Νewsit ο συνταξιούχος Βασίλης Κουγιούκας ” πλήρωσα μετρητά για να πάρω τα φάρμακά μου. Εαν ο Λοβέρδος δε μπορεί να λύσει τα προβλήματα να πετάξει τα παντελόνια του”.

Αγανακτισμένη και η κυρία Γεωργία Μηχαηλίδου η οποία μας λέει “μου έκοψαν τη σύνταξη. Απο που άραγε θα βρω λεφτά να πληρώσω τα φάρμακά μου;”

Με το μέρος των φαρμακοποιών τάσσεται η κυρία Βασιλική Ανδρέου η οποία μας είπε “είναι μεγάλο πρόβλημα για εμένα να πληρώνω 50 ευρώ μετρητά για το φάρμακο που παίρνω για το άθσμα όμως και οι φαρμακοποιοί εάν είναι έτσι οπως τα λένε έχουν δίκιο”.

Στο μεταξύ εετραήμερη πανελλαδική απεργία πραγματοποιούν από χθες και μέχρι την Πέμπτη ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος και οι γιατροί του ΙΚΑ  οι οποίοι αντιδρούν στην «επιχειρούμενη πρόχειρη και επικίνδυνη εφαρμογή του ΕΟΠΥΥ» , ενώ σε πανελλαδική αποχή από τα εξωτερικά ιατρεία νοσοκομείων, κέντρων υγείας και περιφερειακών ιατρείων, έχουν προχωρήσει οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Οι νοσοκομειακοί γιατροί βρίσκονται στις θέσεις τους, ωστόσο δεν εξυπηρετούν τα ραντεβού στα εξωτερικά ιατρεία, παρά μόνο τα επείγοντα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ – ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χωρίς γιατρούς και φαρμακεία και σήμερα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πύργος: 16χρονος άρπαξε το αυτοκίνητο της μητέρας του – Προσπάθησε να εμβολίσει περιπολικά μετά από καταδίωξη
Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, το αυτοκίνητο εμφανιζόταν και εξαφανιζόταν από το οπτικό πεδίο των αστυνομικών, αλλάζοντας συνεχώς κατεύθυνση και αναπτύσσοντας υψηλές ταχύτητες, με επικίνδυνους ελιγμούς
Περιπολικό
Οι αγρότες προετοιμάζονται για τη συνάντηση με Μητσοτάκη: Ανοιχτοί δρόμοι σε δυτική Ελλάδα και Λάρισα, παραμένουν στα μπλόκα
Αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας αναμένεται να βρεθούν σήμερα ενώπιων Εισαγγελέα ζητώντας να μάθουν ποιοι έσκασαν τα λάστιχα στα τρακτέρ τους
Μπλόκα αγροτών
Δίχως τέλος το θρίλερ με τη 16χρονη Λόρα: Ιδιοκτήτης καφέ υποστηρίζει ότι την είδε στη Βάρη και έδωσε φωτογραφίες στην αστυνομία
Η συγκεκριμένη κοπέλα φέρεται να επισκέφθηκε το κατάστημα δύο φορές μέσα στην ίδια ημέρα με τον ιδιοκτήτη καφέ να την βγάζει φωτογραφίες και να τις παραδίδει στην αστυνομία
Η κοπέλα που πήγε στο καφέ στη Βάρη