Ελλάδα

Πλημμύρισαν οι παραλίες Γενάρη μήνα – «Φλερτάρει» με τους 30 ο υδράργυρος (pics)

Στις παραλίες έτρεξε ο κόσμος σήμερα, Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021. Στην καρδιά του χειμώνα οι θερμοκρασίες «χτυπάνε» κόκκινο, κυρίως στην Κρήτη.

Οι παραλίες της Κρήτης γέμισαν από ανθρώπους κάθε ηλικίας Γενάρη μήνα. Η καλοκαιρία και τα κλειστά καταστήματα, λόγω του lockdown, οδήγησαν αρκετούς στη θάλασσα, την Κυριακή (10.021.2021).

Με σύμμαχο τον καλό καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες, δεκάδες κάτοικοι του Ηρακλείου επέλεξαν να κατέβουν στις παραλίες. Μάλιστα, οι πιο τολμηροί βούτηξαν στα νερά!

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο επαληθεύτηκε περίτρανα. Στην Κρήτη ο υδράργυρος ία αναμένεται να φτάσει ακόμη και τους 28 βαθμούς. Παρά 2 βαθμούς 30!

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στον εισαγγελέα ο 52χρονος για τη μεγάλη φωτιά στα Μεσοχώρια Ευβοίας - Είχε εξαφανιστεί και κρυβόταν στην Αθήνα
Στην πρωτεύουσα διανυκτέρευσε στο σπίτι του γιου του, ωστόσο, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού κινητοποιήθηκε άμεσα, τον εντόπισε και τον συνέλαβε
Ο 52χρονος οδηγείται στην εισαγγελία Χαλκίδας για τη μεγάλη φωτιά στα Μεσοχώρια Καρύστου