Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν από αύριο με click away και ποια με ραντεβού

Ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν από αύριο με click away και ποια με ραντεβού

Τον τρόπο αλλά και ποια καταστήματα θα λειτουργήσουν από αύριο Σάββατο 30/01/2021 με click away και click inside ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. 

Τα περισσότερα καταστήματα θα λειτουργούν με click away. Δηλαδή με ηλεκτρική παραγγελία και παραλαβή από το κατάστημα μετά από ραντεβού. 

Εξαιρούνται τα καταστήματα πώληςη υποδημάτων, ενδυμάτων και τα βιβλιοπωλεία τα οποία θα λειτουργούν με τον πελάτη μετά από ραντεβού να μεταβαίνει στο κατάστημα και να μπαίνει σε αυτό να ψωνίσει (click inside).

Όλα τα καταστήματα την Κυριακή 31 Ιανουαρίου θα είναι κλειστά. Το ωράριο λειτουργίας θα είναι από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Το sms που θα πρέπει να στείλετε στο 13033 θα είναι το 2 και θα έχει διάρκεια 2 ώρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΗΠΤΕΣ Αυτό το μήνυμα, οι πληροφορίες που εμπεριέχονται σε αυτό και στα τυχόν επισυναπτόμενα σε αυτό αρχεία είναι απολύτως εμπιστευτικές και ως εκ τούτου απόρρητες και δύνανται να αξιοποιηθούν μόνο από τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που απέβλεψε ο αποστολέας ως παραλήπτες. Σε περίπτωση που o αναγνώστης του παρόντος μηνύματος δεν είναι ο σκοπούμενος παραλήπτης, σας γνωστοποιείται ότι απαγορεύεται ρητά η χρήση, η αντιγραφή, η αποθήκευση, η διάδοση, η κοινοποίηση, ή διανομή του παρόντος μηνύματος ή/και των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτό ή/και στα τυχόν επισυναπτόμενα σε αυτό έγγραφα σε οποιοδήποτε τρίτο. Αν εσφαλμένα παραλάβατε το παρόν, παρακαλείσθε να ενημερώσετε άμεσα τον αποστολέα και να διαγράψετε το παρόν από το σύστημά σας. Ευχαριστούμε. NOTIFICATION–STATEMENT TO THE RECIPIENTS This message, the information contained therein and its attachments, if any, are strictly confidential and may be used only by the individuals or entities, that the sender intended to be the recipients. If the reader of this message is not the intended recipient, you are hereby notified that any use, copy, retention, dissemination, notification, distribution of this message and/or of the information contained therein and/or to the attached documents to any third party is strictly prohibited. If you received this message in error, please immediately notify the sender and delete this message from your disk. Thank you.  

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις