Ελλάδα

Πόρτο Ράφτη: «Για έναν ηλίθιο να χάσει τη ζωή της;», λέει ο πατέρας της 30χρονης που είχε εξαφανιστεί στον Άλιμο

«Θέλω να πιστεύω, άσχετα αν θα γίνει συζήτηση, θα πάει σε ψυχολόγο»

Ανακουφισμένη, όπως είναι φυσικό, είναι η οικογένεια της 30χρονης που είχε εξαφανιστεί στον Άλιμο και τελικά εντοπίστηκε τη Μεγάλη Δευτέρα (14.4.25) στον Πόρτο Ράφτη.

«Διανοήσου ότι έστειλε ένα μήνυμα. Κι  αν το μήνυμα αυτό το εφάρμοζε; Ποιος μου το λέει εμένα», διερωτήθηκε μιλώντας το πρωί της Μ. Τετάρτης (15.04.2025) στο Πρωινό του ΑΝΤ1, ο πατέρας της 30χρονης που εξαφανίστηκε από τον Άλιμο και βρέθηκε στο Πόρτο Ράφτη.

«Για έναν ηλίθιο να χάσει τη ζωή της;», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Όπως τονίζει, η κόρη της τραυματίστηκε από το τροχαίο και νοσηλεύεται. «Το κορίτσι μου είναι στο νοσοκομείο, πονάει. Έχει πάθει διπλό κάταγμα του δεξιού αστραγάλου, θα της “φάει” κανά πεντάμηνο. Ειναι πάνω στην κλείδωση, θα βάλει βίδες στον αστράγαλο», είπε. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η επέμβαση αναμένεται να γίνει εντός των επόμενων 48 ωρών. 

Αναφερόμενος στο ψυχολογικό κομμάτι, ο πατέρας της νεαρής νοσηλεύτριας, είπε ότι η κόρη του «πονούσε υπερβολικά»: «Θέλω να πιστεύω, άσχετα αν θα γίνει συζήτηση, θα πάει σε ψυχολόγο.  Το να φεύγεις στα καλά του καθουμένου από ερωτική απογοήτευση…», σημείωσε και επισήμανε πως η κόρη του δεν υστερεί σε τίποτα. «Είναι ανεξάρτητη είναι, τη δουλειά της την έχει» και αποκάλυψε πως όταν τελικά την βρήκαν, «Ήταν μαζεμένη, κατάλαβε όλο αυτό που περάσαμε. Δε μιλούσε καθόλου». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη στη Βούλα 40χρονος Σέρβος - μέλος εγκληματικής οργάνωσης για συνέργεια σε ανθρωποκτονία
Κατηγορείται από το 2019 έως και το 2022, συμμετείχε σε υποθέσεις ανθρωποκτονίας μελών άλλων εγκληματικών οργανώσεων, που παρήγαγαν και διακινούσαν ναρκωτικά, όπλα και εκρηκτικές ύλες
Αστυνομία
Πόσιμο και κατάλληλο για κάθε κατανάλωση το νερό στην Αίγινα - Η ανακοίνωση του Δήμου
«Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι εξεταζόμενες μικροβιολογικές παράμετροι βρίσκονται εντός των προβλεπόμενων ορίων της ισχύουσας νομοθεσίας για την ποιότητα του νερού» αναφέρει η ανακοίνωση
Νερό