Ελλάδα

Προετοιμασία κέντρου υποδοχής αστέγων λόγω κακοκαιρίας

Να σημειωθεί ότι στο κτήριο του ΚΥΑΔΑ στην οδό Πειραιώς 35 έχει διαμορφωθεί χώρος προκειμένου να φιλοξενηθούν τις επόμενες ημέρες όσοι άστεγοι το επιθυμούν.

Υπνόσακους, κουβέρτες και ζεστό ρόφημα (τσάι) θα διαθέτει αύριο σε άστεγους η κινητή μονάδα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ) ενώ επιστημονική ομάδα του δήμου με επικεφαλής ψυχίατρο θα παρέχει ψυχολογική υποστήριξη.

Εν όψει της επιδείνωσης του καιρού, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης έχει δώσει εντολή στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για τη λήψη μέτρων προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες καιρικές συνθήκες.

Να σημειωθεί ότι στο κτήριο του ΚΥΑΔΑ στην οδό Πειραιώς 35 έχει διαμορφωθεί χώρος προκειμένου να φιλοξενηθούν τις επόμενες ημέρες όσοι άστεγοι το επιθυμούν.

Διαβάστε επίσης:

Ισχυρή χιονόπτωση στα βόρεια της Αττικής – Έκλεισε η Εθνική Αθηνών-Λαμίας με εκατοντάδες οδηγούς εγκλωβισμένους μέσα στα αυτοκίνητα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γλυκά Νερά: Ναρκέμπορος έβαζε ανήλικους να κάνουν τα «βαποράκια» – Θύμα ξυλοδαρμού ένας 16χρονος μέλος συμμορίας
20χρονος «εγκέφαλος» συμμορίας έδωσε ποσότητα κάνναβης στον ανήλικο, αξίας 2.000 ευρώ και τον έβαλε να την πουλήσει - Μαζί με φίλο του απήγαγε και ξυλοφόρτωσε τον 16χρονο επειδή δεν του έδωσε όλο το ποσό
Μηχανή της Ελληνικής Αστυνομίας