Ελλάδα

Πρόλαβαν 16χρονη που ήθελε να αυτοκτονήσει…

Περίπτωση αυτοκτονίας 16χρονης, που δημοσιοποιήθηκε μέσω γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, αποτράπηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος.

 

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος ενημερώθηκε τηλεφωνικά από το «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι άγνωστο άτομο εκδήλωσε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης, την πρόθεση να αυτοκτονήσει.

Άμεσα, εξειδικευμένα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος διεξήγαγαν ενδελεχή και εμπεριστατωμένη αστυνομική και ψηφιακή έρευνα, των στοιχείων και δεδομένων της υπόθεσης, με αποτέλεσμα να ταυτοποιηθεί η 16χρονη που εκδήλωσε την πρόθεση.

Στη συνέχεια ενημερώθηκε το αρμόδιο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας της ανήλικης και διασφαλίστηκε η σωματική της ακεραιότητα. Για την υπόθεση ενημερώθηκε η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το Μετρό Θεσσαλονίκης αναστέλλει τα δρομολόγια για ένα μήνα – Πω θα εξυπηρετούνται οι πολίτες
Ο ΟΑΣΘ ενεργοποιεί ειδικό σχέδιο, το οποίο περιλαμβάνει τη δημιουργία μιας νέας λεωφορειακής γραμμής-εξπρές που θα καλύπτει τη διαδρομή της βασικής γραμμής (Νέα Ελβετία - Σιδηροδρομικός Σταθμός)
Μετρό Θεσσαλονίκης
Στη φυλακή τα τρία κατηγορούμενα αδέρφια της οικογένειας Φραγκιαδάκη για το μακελειό στα Βορίζια
Παρόλο που τα τρία μέλη της οικογένειας Φραγκιαδάκη ήταν να απολογηθούν αύριο το πρωί, η ανακρίτρια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου για να απολογηθούν ενώπιόν της
Μακελειό στα Βορίζια
Για δωροληψία κατηγορείται ο 60χρονος λιμενικός που συνελήφθη για ασέλγεια ανηλίκων στον Βόλο - Έλαβε μίζα 5.000 ευρώ για ελέγχους πλοίων
Πήρε χρήματα από ιδιώτη προκειμένου να μην γίνει έλεγχος σε πλοίο - Στην υπόθεση φέρεται εμπλέκεται ακόμη ένας αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, λέει η ΕΛΑΣ
Σκάφος Λιμενικού Σώματος