Ελλάδα

Προσοχή: ‘Εργα στην Κορίνθου – Πατρών

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα Δευτέρα και για πέντε ημέρες στον κόμβο Σελιανιτικών, του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών.

Ειδικότερα, από σήμερα Δευτέρα 24 Ιουλίου έως την Παρασκευή 28 Ιουλίου, θα αποκλειστούν, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης, οι κλάδοι εξόδου της κατεύθυνσης από Πάτρα και εισόδου στην κατεύθυνση προς Αθήνα.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται από τους γειτονικούς κόμβους Ρίου και Δυτικού Αιγίου και την παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αφροδίτη Γεωργούση για δίκη με Πέτρο Φιλιππίδη: «Είπαν ότι δεν είμαστε αρκετά όμορφες για να μας βιάσει»
Η ηθοποιός μίλησε για όσα κατήγγειλε σχετικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη και πώς βιώσε όλα όσα έγιναν στο δικαστήριο: «Ο λόγος που κατήγγειλα είναι για να βγάλω επιτέλους από μέσα μου όλα αυτά που είχα, να λυτρωθώ και να προστατέψω άλλα κορίτσια»
Η Αφροδίτη Γεωργούση
«Σφίγγα» ο 50χρονος που έπνιξε την 59χρονη αδελφή του με σακούλα στη Θεσσαλονίκη - Το σημείωμα που είχε αφήσει στην πολυκατοικία
Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι είχε προηγηθεί διαπληκτισμός με την 59χρονη τους ενώ επαναλάμβανε ότι θα μιλήσει μόνο παρουσία δικηγόρου. Ενώπιον του εισαγγελέα σήμερα
Το θύμα της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη 1