Ελλάδα

Πρόστιμα 23.000 ευρώ σε τράπεζες και επιχειρήσεις μοίρασε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς

Πρόστιμα συνολικού ύψους 23.000 ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς σε τράπεζες και επιχειρήσεις.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:

-Την επιβολή προστίμου ύψους 9.000 ευρώ στην «CYPRUS POPULAR BANK PUBLIC Co Ltd» (Υπό Ειδική Διαχείριση), ως καθολική διάδοχο της «MARFIN ΕΓΝΑΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ Α.Ε.», για παράβαση διατάξεων κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.

-Την επιβολή προστίμου ύψους 6.000 ευρώ στην «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.», ως διάδοχο της «ΑΤΕ BANK», για παράβαση διατάξεων κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.

-Την επιβολή προστίμου ύψους 5.000 ευρώ στην «ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.», ως καθολική διάδοχο της «MILLENNIUM BANK», για παράβαση διατάξεων κατά την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε πελάτες της.

– Την επιβολή προστίμου ύψους 3.000 ευρώ στην εταιρεία «ΚΡΕ.ΚA Α.Ε. λόγω μη σύμφωνης με τα ΔΠΧΑ κατάρτισης των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων για τη χρήση 2013.

Επίσης η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς αποφάσισε:

-Την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας «ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ» από το Χρηματιστήριο Αθηνών, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ίδια της εταιρείας.

-Την διαγραφή των μετοχών της εταιρείας «ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ» από το Χρηματιστήριο

Αθηνών, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ίδια της εταιρείας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ακραία εγκληματική οδική συμπεριφορά» λέει για τον αστυνομικό που παραβίασε το κόκκινο η οικογένεια του 63χρονου που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Βουλή
Μομφές για παραλείψεις των ανδρών της Τροχαίας κατά τη διάρκεια της συλλογής των στοιχείων γύρω από τις συνθήκες του σοκαριστικού...
Τροχαίο δυστύχημα
Τυχεροπούλου για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τόσο εκτεταμένη η απάτη το 2020 που ήταν αδύνατο να μην τη δεις, ενημέρωσα γραπτώς Αυγενάκη και Γεωργαντά»
«Ήταν ενήμεροι για όλα. Ακόμα και λίγο πριν την καθαίρεση μου το 2024 έκανα έγγραφο» είπε η πρώην διευθύντρια τεχνικών ελέγχων του ΟΠΕΚΕΠΕ στη δίκη του πρώην διοικητή του Οργανισμού
Η Παρασκευή Τυχεροπούλου