Ελλάδα

Πρωτομαγιά: Πως θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

Κανονικά θα κινηθούν τα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό Γραμμές 1, 2 & 3 και τραμ) την ημέρα της Πρωτομαγιάς.

Τα λεωφορεία της ΟΣΥ και τα τρόλεϊ την Κυριακή 1η Μαΐου θα είναι ακινητοποιημένα στην αρχή και στο τέλος της βάρδιας καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ και η Ένωση Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ, θα συμμετέχουν με στάσεις εργασίας στην απεργία που έχει προκηρύξει η ΓΣΕΕ τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά.

Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι στα παραπάνω μέσα μεταφοράς θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 10:00 π.μ. ενώ τα τελευταία δρομολόγια από τις 20:00 ή νωρίτερα.

Οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο αποφάσισαν να τιμήσουν την Εργατική Πρωτομαγιά με 24ωρη απεργία με αποτέλεσμα να υπάρξουν ματαιώσεις και τροποποιήσεις δρομολογίων στον κεντρικό σιδηροδρομικό άξονα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο. Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναμένεται να πραγματοποιηθούν ελάχιστα δρομολόγια.

Ειδικότερα, την Κυριακή 1 Μαΐου 2022 θα κυκλοφορήσουν οι παρακάτω επιβατικές αμαξοστοιχίες:

   * Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα: 52, 53, 56, 57

   * Λάρισα-Θεσσαλονίκη: 1591, 1592, 2593, 2594, 2595, 2598

   * Πειραιάς-Κιάτο: 1300, 1305, 1318, 1323, 1326, 2301 (Προαστιακός)

   * Πειραιάς-Αεροδρόμιο: 1206, 1207, 1222, 1223, 1230, 1231 (Προαστιακός)

   * Αθήνα-Χαλκίδα: 1534, 1539, 1550, 1555, 1558, 2533 (Προαστιακός)

   * Άνω Λεχώνια-Μηλιές: 3800-3801

Οι υπόλοιπες επιβατικές αμαξοστοιχίες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και τα λεωφορεία που εκτελούν εσωτερικές διαδρομές εντός του Δικτύου καταργούνται.

Τέλος, σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ, στα μέσα σταθερής τροχιάς τη Δευτέρα 02/05/2022 τα δρομολόγια στις γραμμές 1, 2, 3 του μετρό, καθώς και στο τραμ θα εκτελούνται με πρόγραμμα Κυριακής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν υπήρχε νομική δυνατότητα σύλληψης του 67χρονου» στην Αμφιλοχία λέει η αστυνομία «καρφώνοντας» την εισαγγελία
«Το προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε άμεσα στην εισαγγελική Αρχή, ωστόσο η νέα εισαγγελική παραγγελία δεν περιελάμβανε εντολή κράτησης», υποστηρίζει η ΕΛ.ΑΣ. σε ανακοίνωσή της
Το σπίτι όπου έμενε ο 67χρονος με τον 95χρονο πατέρα του στο Χαλκιόπουλο Αμφιλοχίας 1
Νίκος Πλακιάς για Λουίς Ενρίκε: Η τοποθέτησή του απαντά στο «πώς στέκεσαι όταν χάνεις το παιδί σου»
Ο Νίκος Πλακιάς, ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό όσα είπε ο Ισπανός, απαντώντας στο πώς ένας γονιός μπορεί να σταθεί ξανά στα πόδια του μετά την απώλεια του παιδιού του
Ο Νίκος Πλακιάς
Κάηκε ζωντανός και απανθρακώθηκε ο άνδρας μέσα στο αυτοκίνητό του στο Μετς - Το «μυστήριο» με το καμινέτο
Το μυστήριο περιπλέκει ένα καμινέτο που βρέθηκε μέσα στο κόκκινο τζιπ και ερευνάται αν ήταν αυτό που προκάλεσε τη φωτιά που έκαψε ζωντανό τον μεσήλικα ιδιοκτήτη του οχήματος
Καμένο τζιπ στο Μετς 8