Ελλάδα

Πτώση ελικοπτέρου: Η μαρτυρία της μοναδικής κατοίκου Κινάρου

Η κυρία Ειρήνη Κατσοτούρχη είναι η μοναδική κάτοικους του μικρού νησιού που ονομάζεται Κίναρος και όπου τα ξημερώματα της Πέμπτης (11.02.2016) συνετρίβη ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού. Συγκλονισμένη από τα όσα έζησε τις τελευταίες ώρες αποκάλυψε στο newsit.gr πως τις 06:30 το πρωί της τηλεφώνησαν από το Πεντάγωνο.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

«Τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα πάνε κι έρχονται συνέχεια εδώ» είπε η κα Κατσοτούρχη με λαχανιασμένη φωνή, σημειώνοντας πως «έχει γεμίσει ο κόσμος» από αεροπλάνα και καράβια που έχουν σπεύσει στο σημείο για να ψάξουν τους τρεις χειριστές του ελικοπτέρου, οι οποίοι σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας θεωρούνται αγνοούμενοι.

«Με πήραν από το Πεντάγωνο στις 06:30 το πρωί και με ρωτούσαν» λέει και πρόσθεσε πως εκείνο που της είπαν είναι ότι βρήκαν τα συντρίμμια του Augusta Bell σε ορεινό μέρος του μικρού νησιού, που βρίσκεται ανάμεσα στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, δυτικά της Λέρου και της Καλύμνου και διοικητικά ανήκει στην πρώτη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΤΣΟΤΟΥΡΧΗ

 

«Το τι συνέβη είναι άγνωστο» δήλωσε στο newsit.gr ο δήμαρχος της Λέρου Μιχάλης Κόλλιας, σημειώνοντας πως το βράδυ της Τετάρτης οι συνθήκες στην περιοχή δεν ήταν καλές.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΡΟΥ

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγουν η μητέρα και η αδερφή του νεκρού Έλληνα χειριστή του ελικοπτέρου που συνετρίβη στην Ψάθα
Στη φονική σύγκρουση των δύο πυροσβεστικών ελικοπτέρων βρήκαν τραγικό θάνατο ο 46χρονος Δανός πιλότος Ρούνε Κίνταλ και ο Έλληνας συντονιστής/σύνδεσμος του πληρώματος
Η στιγμή της πρόσκρουσης των δύο ελικοπτέρων στον αέρα
27
Μυστράς: Διπλή σύνταξη για τους νεκρούς γονείς του έπαιρνε ο 55χρονος που κρατούσε τη σορό του πατέρα του στον καταψύκτη – Πώς προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς
Μετά την αποκάλυψη της σορού του ηλικιωμένου στον καταψύκτη, ο 55χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι δεν δήλωνε τον θάνατό του για να συνεχίσει να παίρνει τη σύνταξη
ΦΩΤΟ από το NotosPress 11