Ελλάδα

Ραγδαίες αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ – Θα πληρώνουμε σε 10 δόσεις

Με βάση τις φετινές αντικειμενικές αξίες, ακόμα και εαν μειωθούν και προσεγγίσουν τις εμπορικές, θα πληρώσουμε τον ΕΝΦΙΑ το 2015, του οποίου όμως η εξόφληση θα γίνει με 10 δόσεις.

Το υπουργείο Οικονομικών έχει, σύμφωνα με τη Ναυτεμπορική, νέο σχέδιο με μεγάλες αλλαγές για τον ΕΝΦΙΑ και τον τρόπο πληρωμής του για το 2015.

 
Τα βασικότερα σημεία του σχεδίου για τον ΕΝΦΙΑ είναι:

Θα έχουμε τη δυνατότητα εξόφλησης με 10 δόσεις. Αυτό από τη μία φαίνεται καλό γιατί με τις περισσότερες δόσεις θα ανακουφιστούν οι φορολογούμενοι αφού θα καταβάλλουν μηνιαίως μικρότερο ποσό.Από την άλλη όμως σημαίνει πως δεν θα τελειώσουμε με τον ΕΝΦΙΑ πληρώνοντας την τελευταία δόση του Φεβρουαρίου αλλά θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε σερί κάθε μήνα μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.

– Ξεχάστε κάθε ελπίδα για λιγότερο ΕΝΦΙΑ το 2015 αφού και πάλι θα υπολογιστεί με βάση τις φετινές αντικειμενικές αξίες, ακόμα και αν μειωθούν και προσαρμοστούν στο ύψος των πραγματικών εμπορικών αξιών.

Πηγή Ναυτεμπορική

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Αν ισχύει το πόρισμα Καρώνη να σταματήσουν να κυκλοφορούν τα τρένα» λέει η μητέρα της Κλαούντια Λάτα που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Επίθεση της Άλμα Λάτα στον Δημήτρη Καρώνη αναφορικά με το πόρισμα για τα έλαια σιλικόνης και την πυρόσφαιρα μετά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη
Η Κλαούντια Λάτα που σκοτώθηκε στα Τέμπη στη μοιραία σιδηροδρομική σύγκρουση το 2023
1
Καταγγελία ΟΙΕΛΕ για sleepover στα σχολεία - «Επικίνδυνο trend για χολιγουντιανές φαντασιώσεις»
Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας καταδικάζει γονείς και διοικήσεις ιδιωτικών σχολικών που διοργανώνουν διανυκτερεύσεις ζητώντας την υποχρεωτική συμμετοχή των εκπαιδευτικών
Σχολική τάξη 3