Ελλάδα

Σαντορίνη: Τουριστικά σκάφη συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη θαλάσσια περιοχή Αρμένη

Δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί παρά μόνον υλικές ζημιές

Δύο τουριστικά σκάφη συγκρούστηκαν στη Σαντορίνη την Τρίτη (17.06.2025). Από το περιστατικό που συνέβη στη θαλάσσια περιοχή Αρμένη, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Τα τουριστικά σκάφη, στα οποία επέβαιναν συνολικά επτά άτομα, συγκρούστηκαν στη Σαντορίνη όταν το ένα προσέκρουσε ελαφρώς στο άλλο κατά τη διαδικασία χειρισμών απόπλου από το αγκυροβόλιο, στη θαλάσσια περιοχή Αρμένη.

Από την πρόσκρουση έσπασε το τζάμι του πλαϊνού παραθύρου του ενός τουριστικού, ενώ δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη Τ.Κ.Ε.Π. (Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων) της Λιμενικής Αρχής, όπου διαπίστωσαν ότι και τα δύο σκάφη είχαν υλικές ζημιές.

Από το Λιμεναρχείο Θήρας απαγορεύτηκε ο απόπλους των δύο σκαφών, μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μιχάλης Δημητρακόπουλος: «Οι οικογενειακές ή φιλικές σχέσεις μεταξύ δικηγόρων και δικαστών είναι αυτονόητες και δεν ποινικοποιούνται»
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστηρίζει πως δικαστής της υπόθεσης Φιλιππίδη και ο σύζυγός της διατηρούν στενές οικογενειακές σχέσεις με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό
Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος προσέρχονται στο Εφετείο 2