Ελλάδα

Σε διαπραγματεύσεις το ΣΔΟΕ για cd με ονόματα γιατρών φοροφυγάδων

Το συγκεκριμένο cd εμπεριέχει τα ονόματα περίπου 150 γιατρών που φοροδιαφεύγουν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες οι διαπραγματεύσεις της ηγεσίας του ΣΔΟΕ με έναν ιδιώτη, ο οποίος φέρεται να έχει στην κατοχή του ένα cd στο οποίο εμπεριέχζονται ονόματα γιατρών που κατα συρροή φοροδιαφεύγουν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο συγκεκριμένο cd, πάντα σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του ιδιώτη, υπάρχουν ονόματα περίπου 150 γιατρών συγκεκριμένου νοσοκομείου και αναφέρονται και οι ημερήσιες απολαβές τους.

Αυτό που δεν έχει υπάρξει ακόμα ως πληροφορία είναι το εάν ο ιδιώτης έχει ζητήσει κάποιο χρηματικό ποσό για να παραδώσει το συγκεκριμένο cd ή θα το παραχωρήσει χωρίς αμοιβή.

Πάντως, η τακτική αυτή στο εξωτερικό και στη Γερμανία ιδιαίτερα είναι συνηθισμένη και μάλιστα, η γερμανική κυβέρνηση πρόσφατα έδωσε το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ σε έναν υπάλληλο της τράπεζας του Λιχτενστάιν για να αγοράσει cd μέσα στο οποίο υπήρχαν τα ονόματα Γερμανών που κατέθεταν κρυφά εισοδήματα στην τράπεζα αυτή.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Όχι» στην ονοματοδοσία πάρκου σε «Γιάννης Μπουτάρης» από την Παμποντιακή Ομοσπονδία – «Οι δηλώσεις του προσέβαλλαν βαθιά την ιστορική μας μνήμη»
Οι θέσεις του πρώην δημάρχου «θίγουν ευθέως τη μνήμη ενός λαού που υπέστη διωγμούς, σφαγές και ξεριζωμό» αναφέρουν μεταξύ άλλων
Γιάννης Μπουτάρης