Ελλάδα

Σεισμός 3,6 ρίχτερ στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής σε χαμηλό εστιακό βάθος

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 19:12

Σεισμός μεγέθους 3,6 Ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα, Δευτέρα (1/9/2025), λίγο μετά τις 19:00 στη Χαλκιδική και το επίκεντρο εντοπίστηκε στην Κασσάνδρα.

Ο σεισμός στην Χαλκιδική ήταν μεγέθους 3,6 Ρίχτερ, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου και σημειώθηκε στις 19:12.

Το επίκεντρο εντοπίστηκε 10 χιλιόμετρα βόρεια – βορειοδυτικά της Κασσανδρείας Χαλκιδικής, το εστιακό βάθος ήταν 5 χιλιόμετρα και έγινε αισθητός στο πρώτο και δεύτερο πόδι, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε θέσεις μάχης τα τρακτέρ στη Χαλκίδα - Οι αγρότες της Εύβοιας και της Στερεάς Ελλάδας παίρνουν τη σκυτάλη των μπλόκων
Την Τρίτη, οι αγρότες της Λάρισας αναμένεται να παραμερίσουν τα τρακτέρ για να διευκολύνουν τους εκδρομείς των γιορτών - Φραστικό επεισόδιο αγροτών με αστυνομικό στο μπλόκο της Υψηλής Γέφυρας Χαλκίδας
Μπλόκα αγροτών
22