Ελλάδα

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ ταρακούνησε τη Βοιωτία – Αισθητός και στην Αττική

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ σημειώθηκε στη Βοιωτία στην περιοχή Ασωπία τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ενώ έγινε αισθητός και στην Αττική.

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος 5 χλμ σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ενώ λίγο αργότερα σημειώθηκε ασθενέστερη σεισμική δόνηση 2,6 Ρίχτερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τι δείχνει νέα ανάλυση δεδομένων για την έντονη οσμή στα νότια προάστια της Αττικής – Κολυδάς: «Είναι ένα πρώτο επιστημονικό υπόβαθρο»
«Δεν έχουν γίνει λεπτομερείς μετρήσεις, επειδή πέρασε δεν σημαίνει ότι τελείωσε» τονίζει ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, Κωνσταντίνος Συνολάκης
ΜΙΧΑΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ
6