Ελλάδα

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ στην Κρήτη – Στη θάλασσα το επίκεντρο

Σεισμός 4,4 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κρήτη το μεσημέρι της Παρασκευής (30.12.2022), με το επίκεντρό του να εντοπίζεται στα ανοιχτά του νησιού ενώ παρατηρείται έντονη σεισμική ακολουθία στο συγκεκριμένο σημείο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών, ο σεισμός εντοπίζεται στα 40 χιλιόμετρα βόρεια βορειοανατολικά της Νεάπολης Λασιθίου στην Κρήτη και το εστιακό του βάθος βρίσκεται στα 12,9 χιλιόμετρα.

seismos kriti

Στο σημείο παρατηρείται έντονη σεισμική ακολουθία, καθώς έχουν προηγηθεί πιο μικρές δονήσεις της τάξεως του 1,8 και 2,3 Ρίχτερ.

seismos kriti

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Με τρακτέρ έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης οι αγρότες στη Θεσσαλονίκη - «Ο υπουργός ήταν εδώ και έφυγε, θέλουμε να τον δούμε»
Αντιπροσωπεία αγροτών και κτηνοτρόφων μπήκε, μετά από συνεννόηση, στο υπουργείο για να επιδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας στους συνεργάτες του υφυπουργού Εσωτερικών
Τρακτέρ αγροτών από τη Βόρεια Ελλάδα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης