Ελλάδα

Σεισμός αναστάτωσε την Αττική – Το επίκεντρο στο Μαρούσι

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο σεισμός δεν ήταν ισχυρός, αφού είχε μέγεθος 2,8 Ρίχτερ, αλλά έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλο το λεκανοπέδιο.

Λίγο πριν τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής μία ασθενής σεισμική δόνηση σημειώθηκε με επίκεντρο το λεκανοπέδιο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου ο σεισμός είχε μέγεθος 2,8 Ρίχτερ και έιχε επίκεντρο την περιοχή του Μαρουσίου.

Ο σεισμός είχε μικρό εστιακό βάθος και για αυτό το λόγο έγινε ιδιαίτερα αισθητός παρά το μικρό του μέγεθος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτογραφίες ντοκουμέντα από τα σημάδια που άφησαν στον 24χρονο τα βασανιστήρια της συμμορίας του Ivan Greko
Οι τέσσερις συλληφθέντες, ανάμεσά τους και ο γνωστός τράπερ που εντοπίστηκε σε κομμωτήριο στην Ανάβυσσο, οδηγήθηκαν στα δικαστήρια της Ευελπίδων όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για 11 αδικήματα
Τα σημάδια από τα βασανιστήρια στον 24χρονο από την συμμορία του Ivan Greko
6